Dagens!

Känns tryggt att testen bara blir starkare. Vårt lilla gruskorn mår prima!


Utebliven mens

Idag är dagen min mens skulle kommit. Jag har rejält med mensvärk och är trött men ingen mens såklart! Skulle jag få blödningar idag skulle jag bli skitnojjig så jag hoppas att jag slipper det :) 
 
Jag hade tre graviditetstest kvar hemma så jag gjorde ett imorse, det var starkare idag -sååå skönt! 
 
Ikväll ska några kompisar komma hit då ska jag dricka alkoholfritt vin och alkoholfri öl. Det ska smaka lika gott  och man är ju flamsig ändå så dom märker nog inget ;) 
 
 
 
 

Countdown

Bild
 
Enligt den här är jag 3 veckor och 6 dagar gravid. Alltså gravid i vecka 4. 

Det är 253 dagar kvar.

Jag beräknas föda ungefär den 5 december 2013

Första reaktionerna

Nu ramlar inläggen in på löpande band men jag har så mycket känslor och tankar nu som jag måste få ner. Sen vill jag spara varenda liten tanke jag har nu, till senare. 
 
Igår hade jag som ni kanske förstår väldigt svårt att sova och kim också. Jag gjorde det där überlånga inlägget och sen myste vi lite i mörkret. Jag var dödspigg och frågade om jag fick läsa en stund. Kunde inte koncentrera mig på boken så jag började googla om graviditet istället. Hjälpte inte direkt att somna.. Släckte igen och låg och småpratade lite med Kim om hur det kommer att bli. Att det är början på vårt nya liv och att vårt liv för alltid är förändrat från och med nu. Nu kommer vi få uppleva saker vi aldrig gjort förr och känna kärlek vi aldrig känt. 
 
Till slut satte vi på skilda världar och då kunde jag somna när jag låg och lyssnade till deras röster och kopplade bort min egen hjärna för en sekund. 
 
Jag och kim känner oss som att vi är så nykära som vi bara kan bli. Vi ler stort så fort vi ser varann och skrattar, pussas och kramas och är helt uppspelta. Kim åkte direkt igår till sina föräldrar och frågade om jag ville ha nåt från affären. haha jag gillar redan att vara gravid :D (Har fortfarande inte fattat de där sista orden).
 
Jag tänker på det konstant och idag ska jag skriva in oss hos barnmorskan. Jag har bara ett ord för allt det här. GALET!! 
 

Symtom

Som ni ser så gör jag lite nya kategorier hela tiden. En av dom heter "symtom". Jag kan tänka mig att när jag har varit gravid kommer vilja läsa hur den var och särskilt vad jag hade för gravidsymtom i början. De blir mest för mig själv och orkar ni inte läsa så kan ni scrolla ner :)
 
Vi hade sex på ägglossningsdagen och två dagar innan. Samt några dagar innan det i en stor jacuzzi haha (hoppas det var DET sexet som tog sig!) 
 
Den här ägglossningen provade vi att använda en såkallad penisring för att vi skulle komma samtidigt under sex (eller jag precis innan). Det verkade ju antagligen fungera. Kanske. Ett litet tips bara.
När kvinnan får orgasm så hjälper hon spermierna att arbeta sig inåt med muskelrörelserna. Låter rimligt. 
 
Efter ägglossningen hade jag som lite molvärkar och mensvärkar då och då, men det är vanligt när man slutat med p-piller så jag tänkte inte så mycket på det. 
 
5 dagar efter ägglossningen när jag skulle sova kände jag att det brände till en stund på högra sidan mot mitten. Det var en ny känsla och jag blev lite fundersam men tänkte inte så mycket mer på det. 
 
Molvärkarna och mensvärkarna har kommit och gått lite varje dag men Kim säger att jag har haft fler än vanligt.
 
På BIM* -4 kände jag mig ganska varm som att jag var påväg att få feber men trodde bara att jag var trött. 
På BIM  -3 var jag jättetrött på jobbet på eftermiddagen och tänkte ta en sovpaus men gick till affären och köpte mellis istället. Kände ett svagt illamående på eftermiddagen men trodde att det var för att jag åt för mycket kvarg. 
På BIM  -2 känner jag mig fortfarande lite febrig och frånvarande. Tung i huvudet liksom. Känns som kolsyra som bubblar runt i magen. Brösten ömmar litegrann. Känner mig hungrig hela tiden. Sekretet är genomskinligt och provade att känna på tappen men den var hård. Trodde att loppet var kört. Gjorde ett test på kvällen 2 timmar efter att jag hade kissat och fick ett svagt rosa streck och ett klart gravid på det digitala! 
 
På BIM -1 (idag) känner jag mig pyttelite illamående hela tiden. Inte så att det är jobbigt men det känns. Det stramar lite på sidorna av magen och jag känner att jag är gravid. Hade jag inte vetat det hade jag bara trott att min mage är lite konstig. När jag vaknade imorse var jag jättehungrig. Nu har jag ätit två stora mackor och det är inte ens lunch ännu men magen kurrar för fullt.... inte konstigt man går upp i vikt.. 
 
Jag har också varit väldigt gasig i magen men inte dålig i magen så jag tror att det kan vara ett symtom. Man kan även bli frusen och det har jag varit rejält. Men det är jag väl å andra sidan alltid ;)
Det tydligaste är att jag känner mig febrig och växtvärkarna som jag har haft.
 
BIM* = Beräknad icke mensdag. Den dagen mensen ska komma, men man hoppas att den inte kommer. 
 
Jag är idag i vecka 4 (3+4) Och det syns ingenting såklart haha. Vårt barn är lika stort som ett knapptnålshuvud och är mest som en liten klump. Vår lilla älskade pytteklump. ♥
 
 
Ser redan gravid ut haha! men det är bara fläsk jag lovar. Tog en bild igårkväll efter middagen men ni kommer att få se många magbilder framöver!

Oj vart ska jag börja..

Som ni ser så har jag gjort en ny kategori att stoppa in mina inlägg i hädanefter. JAG ÄR GRAVID! Det känns så himla overkligt att jag kan skriva det, och säga det. Det känns som att jag har tagit någon annans identitet och någon annans graviditetstest. Att sitta där med plusset i handen var ju aldrig något jag trodde att jag skulle få göra.
 
Folk säger att månaderna med minus blir som bortblåsta när man sitter där med plusset i handen. Det trodde jag inte på. Jag skulle aldrig glömma det. Men det har jag faktiskt redan gjort. Det har varit värt allting bara för att få känna det jag känner just nu. som VI känner just nu. Vi bara ler så fort vi ser varann och jag börjar få ont i käkarna.
Mitt hjärta ler. 
 
Jag åkte hem lite tidigare efter jobbet för att överraska kim och köpte middag till oss. Beställde hem graviditetstester i söndags då jag skulle få min mens på torsdag. När jag kom hem kunde jag inte hålla mig så jag rev upp ett test på en gång. Hade kissat två timmar innan och det var BIM -2 så jag räknade iskallt med ett negativt svar. Tänkte att OMOMOMOM så ojojojoj vilken överraskning Kim kommer att få. 
 
Jag satt där på toan och råglodde på testet. Hade aldrig använt det märket tidigare. Såg först bara kontrollstrecket skina upp som vanligt och blev besviken men fick det bekräftat iallfall att det inte var nåt. sen efter några sekunder tyckte jag mig skymta ett till streck. Torkade mig fort som attan och kollade i ljuset ovanför handfatet. Jomen visst fan måste det väl vara ett streck!? Det här kunde jag bara inte misstolka! Tog ett kort med mobilen för säkerhetsskull för att bevisa för kim och DÅ slog det mig. JAG ÄR JU GRAVID!!?? Jag sprang runt som en yr höna i huset och skakade som bara den och rotade och letade efter det digitala testet som vi sparat för en sån här situation. Skakade så mycket att jag knappt kunde hålla koppen still, utan fick stödja med fingret från andra handen. 
Timglaset tickade på och sen helt plötsligt stog det gravid. Min första tanke var typ: heeerregud, shitshitshit det här är inte sant!!!! 
 
Tittade på dom flera gånger och gick sen ut i huset och visste inte vad jag skulle göra. Kim kommer hem om 20 minuter. Jag kunde inte laga mat eller läsa min bok. inte ringa någon. Satte mig i soffan och satte på tvn. Skickade ett sms att han skulle skynda sig hem. Gick ut i hallen och tog deoderant och fixade till toffsen i spegeln. Satte mig i soffan igen och började tänka ut hur jag skulle berätta det. Så fort jag tänkte på det log jag så mitt största leende och tänkte att det här kommer bli svårt att dölja. 
Hade båda testerna under filten och ju längre jag väntade desto mörkare blev det i rummet. nej, han kommer inte se vad det står! Kollade på tvn men uppfattade ingenting. Till slut hörde jag bilen. Sa "hej älskling" och försökte låta glad och normal. Bad honom tända lampan och sätta sig ner bredvid mig. Jag sa att jag gjorde ett test och ifall han kunde kolla ifall han såg något, sen gav jag fram testet som det stod "gravid" på. Han blev helt chockad, glad och hysterisk. Och sen dess har vi kramats och pussats om vartannat. Kim har tagit några firaröl och sista ciggen. 
 
Jag kan fortfarande inte förstå att jag är gravid. Det känns som att någon annan är det men att jag har tagit på mig äran. i November går jag på mammaledighet och i början av december blir vi föräldrar. en 2013 bebis. En decemberbebis :D ♥ Ingen är gladare än vi idag. 
 
Nu får vi bara hålla alla tummar att det lilla pyret vill stanna hos oss ♥
 
 
 Nu börjar resan!

Att "Välja" månad?

Jag är medlem i ett av alla dessa forum där man kan prata med andra som är i samma sits som en själv. Det är egentligen de enda som verkligen förstår utan att liksom "tycka synd om en". Trots att jag får världens bästa stöd av mina närmaste så är det ändå skönt att hänga där då och då. 
 
Imorse ställde vi oss frågan: vart är alla den här månaden? Vi är typ 4 stycken nu som är inne i marstråden och den ena kom på att många "hoppar över" den här månaden för att inte eventuellt få barn i december. Jag förstår tankesättet men alltså vänta nu. Om man verkligen vill ha barn och FÖRSÖKER få barn, hur kan man bara lägga allt på hold en månad för att inte få en decemberbebis? Hur gärna vill man det då undrar jag? Hur klarar man att köra med kondom en månad när man kämpar, sitter i forum, mår dåligt och hoppas hela tiden?
 
Isåfall skulle jag som blivande förälder tänka såhär:
 
I januari vill jag inte ha barn för då är vi panka efter jul och har i stort sett satt oss i personlig konkurs. det sista vi har råd med är presenter just nu. 
 
Under de ljusa månaderna vill jag inte ha barn för då kommer hon alltid vara vaken när man sjunger "ja må hen leva"
 
Under sommaren vill jag definivt inte ha barn för då har alla ungar sommarlov och ingen kommer kunna komma på kalas.
 
Under högtider vill jag inte ha barn för då blir barnets födelsedag försummat av alla utgifter och tankar på andra håll.
 
Under lov vill jag inte ha barn för då kan ingen komma på kalas. sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov, jullov. + valborg. 
 
När andra personer har födelsedagar vill jag inte ha barn och inte heller under veckorna runt omkring. 
 
Ja ni ser ju själva. Isåfall finns det inte någon gång på året då det är lämpligt att få barn. 
Man kan inte heller tänka att "vi börjar försöka på hösten för då får vi en liten sommarbebis" för allt som oftast blir man inte gravid på en gång. SÄRSKILT inte om man har ätit preventivmedel innan. 
 

Skengravid för 8e gången

Symtom: Molvärk då och då, mensvärk då och då, illamående (det var något relativt nytt), fryser, är trött, känner mig frånvarande (trött?). 
 
BIM -3 idag. Ska man orka vänta?? Är bara så satans trött på att se det där ensamma strecket på stickan eller på sin höjd ett spökstreck man stirrar sig blind på i alla ljus i hela huset. Men ändå OM jag är gravid så vill jag ju veta..... 
 
Kim säger att han har en magkänsla att jag är gravid. Kan killar ha det?
Eller han säger det varje gång jag är irriterad...... då är man ju alltid gravid som tjej ;) 
 

Impulsköp

Igår impulsköpte jag en bröllopsklänning och nej jag har inte stora shoppingbesvär.
Min syster hade bröllopsklänningen to-die-for när hon gifte sig och nu ville hon sälja den så jag skulle prova den för att hon skulle kunna ta kort och vips, satt den som en smäck på mig och jag ville inte skiljas från den. 
 
Steg 1 inför bröllopet är kirrat! 
 
 
Det här är allt alla får se tills dagen är kommen. ;)

Taggade_tjejer_90

I måndags blev jag egen företagare. Typ. Så fort vi fått papperna. Jag och Carro har tillsammans ett Handelsbolag som heter Carmelie Handelsbolag. Känns så jävla coolt! sen ska vi registrera oss hos skatteverket och hos tullverket, gå till banken och få ett bankgironr (och kanske nåt annat) sen är det bara att tuta och köra. Större delen nu av min/vår tid förutom jobb går till att jobba ihop flex så jag kan va ledig på torsdag nästa vecka, läsa om hur man driver ett företag och leta efter leverantörer. Vi har mailat med flera designers som tyvärr bara samarbetar med vissa företag eller länder men nu har vi hittat några perfekta så det känns superbra! Man ska inte ge upp! 
 
Så fort vi fått vårt organisationsnr ska vi beställa en sånt där tull-id så vi kan importera! Det är rätt kämpigt att starta ett företag med lönerna som kapital när man har så mycket andra utgifter men allt går om man bara vill. man får börja från bottnernas botten och jobba sig uppåt. 
 
Så jäkla glad och taggad!
 
 
 

Psykiskt störd

Kul att jag går varje dag och tänker att "fan vad schill, jag tänker ju bara på webshopen nu och är inte ett dugg stressad över det här med gravid hit å dit." 
Ändå imorse vaknade jag med mensvärk och innan jag ens kunde se ordentligt googlade jag på "mensvärk 4 dagar efter ägglossning" (Ja, jag räknade ut dagantalet snabbt i huvudet i samma veva). 
 
Självklart så hade massor av brudar plussat när dom haft mensvärk några dagar efter ägglossningen och när man läser ett forum verkar det ju som att alla tjejer i hela världen har samma symtom som en själv och alla slutar med graviditet. Äckliga jävla forum. Det blir som en psykos som man inte kan styra över. Man VILL läsa för att man VILL bli peppad och man VILL inte tappa hoppet och man VILL tänka på det samtidigt som man helst bara skulle vilja glömma det tills den dagen man inte får mens och börjar undra till slut vad som är fel. 
När mensen väl kommer bannar man sig själv och säger åt sig själv på skarpen att sluta hålla på för att man sårar bara sig själv. Sen två veckor senare sitter man där och googlar igen. 
 
Det är så sjukt svårt att förklara hur det känns och det finns bara en som läser den här bloggen som går igenom exakt samma sak som förstår men jag försöker återberätta men det låter ju hur korkat och barsligt som helst, det ser jag ju. 
 
 Augusti 2012 ♥
Dom här bilderna från Mallis är mycket speciella för mig. Det var den månaden vi lovade varandra evig kärlek och förlovade oss och det var även den månaden som vi började att försöka bli med barn. Jag var väldigt lycklig men älskar honom 100 gånger mer idag än vad jag gjorde då.

Måndag

Jag mår faktiskt lite bättre nu psykiskt just för att jag har så mycket annat att tänka på nu. När vi fick hem trosorna var jag som ett barn på julafton och ville hålla på med dom hela dagen. Lyckades sälja för mer än 2000 kr bara första dagen. Det täcker såklart inte det vi redan lagt ut men det är en bra början. 
 
Idag ska jag hem till Carro efter jobbet och registrera företaget det känns så jävla coolt och overkligt. Ingen av oss tror att det kommer floppa även inte alla i vår närhet verkar stötta oss. Vi tror på det här stenhårt.
Min entusiasm, kämparglöd och våga göra det jag vill är en av de saker som jag gillar bäst med mig själv och jag kommer alltid göra det jag vill med eller utan mina närståendes godkännande. 
Sen kan jag inte svära på att Webshoppen kommer att bli succe för jag är varken Gud, jesus eller synsk. Men om man ska ge sig in i något med inriktningen på att misslyckas kan man lika gärna sitta inne varje dag å glo på extreme homemakeover eller nåt och inte vilja något alls. 
 
Jag är så glad att jag gav mig in i det här och fick en sån bra partner som jag känt i 17 år och det är nu berg och dalbanan börjar! 
 
 
jag och carro på rhodos för 4 år sedan ♥

Dubbel-IP

Jag har nu insett att iallfall 2 av mina vänner har läst bloggen från mobilen och datorn på samma dag, och det är därför det ser ut som att jag har fler besökare än jag borde. Jag litar ju på er 7 som har fått adressen annars skulle jag inte ge den, blev bara så förvånad :)
 
puss och kraaaaam ♥

ÄLÄLÄLÄL

Idag har jag Ägglossning. Eller "ÄL" som man så fint förkortar det när man är ett google/forum freak. 
 
Jag tror iallfall att jag har det. Kanske inte ska gå in på detaljer men det tydligaste tecknet är ju faktiskt stickorna och dom visade nästan positivt igårkväll så det innebär att mina cyklar har pendlat 30-28-30-28 senaste månaderna. Skumt hur kroppen funkar egentligen. Nu vet jag att vi prickat ägglossning ännu en månad. Försök numero åtta. Tänk att det gått 8 månader sen i augusti. Helt sjukt!! Och så naiv man var förut, man trodde att det skulle gå på ett kick. Så fort vi bestämde oss skulle man vara med barn 10 minuter senare..Jo Tjena!
 
Skulle jag få spola tillbaka tiden skulle jag göra såhär:
 
Sluta med p-piller myyyyyyycket tidigare. Helst flera år innan. Kroppen mår inte bra av att bli proppade med hormoner. Det stör de naturliga funktionerna. Sen när man bestämt att försöka så är man redan nollställd så att säga. Om man inte vill tråckla med kondomer i åratal tycker jag att man ska sluta med prev-medel iallfall ett år innan man vill försöka skaffa barn. Om man efter låt säga 4 månader känner att "händer det så händer det" så kan man ha sex som vanligt och se om man har riktigt tur. Sen när man verkligen vill försöka kan man kolla med stickor om man vill veta exakt vilken dag man har ägglossning. eller tempa eller vad man nu väljer att göra för att få veta. 
 
Nu har jag haft 8 månader på mig att bli smart, men kanske kommer desto mer ha respekt för ..... ja livet överlag när jag väl får den chansen. Om den nu kommer. Kim har ju aldrig gjort någon gravid tidigare och jag har aldrig varit det. Så man kan inte riktigt veta. Men man kan hoppas. 
 
 
Två bilder från i helgen ♥

Big Meeting

Carro kontaktade mig i förrigår och sa att hon eventuellt är intresserad av att starta en webshop ihop då jag skrivit om mina tankar angående det i min andra blogg. Hur kul som helst ju! Men vi båda är ju total-rookies när det gäller att starta ett företag och vi vill ju inte riskera vänskapen, så vi ska träffas imorgon och gå igenom alla nackdelar och hur de kan lösas. Sen kolla så att vi har samma syn på det här och ifall vi kommer göra ett bra team. Vilket jag tror! 17 års vänskap kan inte ha fel!  Vi båda har läst på mycket redan och gjort punktlistor vi ska gå igenom. Sen har vi båda sparat 20 bilder på produkter vi skulle vilja sälja i vår egen webshop och ska se om vi har någorlunda samma smak :) (vilket jag redan vet)
 
Jag hoppas i mitt innersta att vi inte stöter på massa bekymmer och kan starta upp ihop! 
 
 
HAHA! jag och carro på natten efter att vi festat på en kryssning på 70-talet. Vi satte på Håkan Hellström och blev supersentmentala. Jag gör ett halvt hjärta och carro lyssnar mot örat för att komma närmare musiken (och håkan?)

Bloggen är fortfarande hemlig.

Hej på er.
 
Jag ville bara säga att ni 7 personer som har fått lösenordet till den här bloggen är heliga. Det är en ytterst privat blogg fortfarande och jag vill inte att någon annan än ni ska läsa den än så länge. Eftersom bröllop, barn och allting som skrivs inte är offentligt ännu. I förrigår hade jag 8 unika besökare och jag hade inte ens loggat in någonstans ifrån.
 
Vet inte om statistiken buggar eller om någon av er har gett lösenordet till fler som en "hemlis". Jag litar på er och hoppas att fallet inte är så. Har någon av er gjort det vill jag gärna veta till vem :)
 
kramar
 

IVRIG AB

Kanske vårt företag skulle heta. Jag skrev ju tidigare att vi beställt in ett parti av en vara vi ska sälja först och se om folk ens köper och SEN ska vi beställa mer. Nu har jag lagt inte mindre än 51 varor i korgen hos en grossist som jag vill köpa! Vet att Sveriges alla kvinnor kommer kyssa mina fötter när det kommer upp på hemsidan! Gud vad jag längtar och HOPPAS att vi kan starta webshop! 
 
Kim tar allt med ro och tycker att man ska tänka hela tiden. Men jag menar, om man bara ska tänka så hinner man ju inte göra nåt? daah ;) 
 
Jag har kommit en bra bit påväg på webshoppen och har gjort header med slogan å hela paketet. Tänk att jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det! Ser framför mig att vi har ett litet lager hemma, ett fint skrivbord, en liten hörna där man kan handla, homepartys osv osv. iiiih ! 
 
Visste ni att Emelie betyder "den ivriga"? 
 
Kim säger att jag inte får skvallra om webshoppen men jag menar, dom som har lösenordet till den här bloggen vet redan om den hihi. Och det är bara ett fååååtal personer som har tillgång till den här bloggen så för mig gör det inget! Han vill väl bara inte ge för mycket förhoppningar ifall det går i stöpet, men äsch, vad gör det om 100 år?
 

Att starta Webshop

Jag och Kim har en idé att vi gemensamt ska samarbeta med och det är att starta webshop! Vi ska köra på vår vanliga strategi och börja lite smått och ta en bit i taget. 
 
Vi har alltså tagit kontakt med ett företag där man kan starta sin webshop gratis och frågat om vi får börja designa den själva innan vi kommer igång med att lägga upp produkter. 
 
Vi har även beställt ett litet parti med en vara från USA som vi ska sälja till vänner först och se hur det går och vad det kommer kosta. Går det bra så använder vi vinsten till att registrera ett företag och köpa in lite mer grejer! 
 
Mer än så tänker jag inte säga just nu trots att nästan ingen har lösenordet men uppdatering kommer! Har ju ingen aning om vi kommer lyckas eller inte då jag inte har någon erfarenhet av den här branchen. Men alltid kul att göra ett försök även om man går plus minus noll. Livet är för kort för att man ska sitta och glo och se det segla förbi! Man måste ta lite chanser. 
 

Nu blir det lugnt ett tag

Nu är det bara att försöka leva på som vanligt igen. Den 31 mars ska jag ha mens nästa gång och har ägglossning nästa söndag (ungefär). Kommer inte bomba ihjäl den här bloggen med massa vanliga inlägg då jag vill läsa tillbaka om just såna här i ett senare skede och använder den andra bloggen till det andra. 
 
Däremot kommer jag skriva annat personligt här som till exempel alla bröllopsplaner som poppar upp! Kan ju också vara kul att kolla tillbaka på sen efter bröllopet? Jag tror att det kommer bli av nästa sommar, så det börjar bil bråttom med planerandet HAHA!
 
Hemligheten för att kunna göra något dyrt utan att spara i 20 år innan man kan göra det (förutom att ta lån), det är att köpa en bit i taget tills det är dags. 
 
Som tex vår thailandsresa var ju hur lyxig som helst men vi hade bara sparat ca 7000 i fickpengar sen tog vi från våra löner och köpte alla hotellen och flygbiljetterna för lönerna innan så det märktes ju knappt! Dom pengarna försvinner ju ändå på ett eller annat sätt. Tex verkar det ju vara någon tomte som smyger in på kontot varje månad och snor några tusen så att man blir pank. Men köper man något svindyrt och sen blir pank så hinner hen inte. Simpelt. 
 

Tack Håkan

För att du får mig att må så bra ♥
 

Brudklänningar

Jag och Kim är som bekant förlovade och har börjat prata bröllop. Vi vet inte när, men som med allt annat har jag ju redan börjat kolla lite på vilken slags klänning jag vill ha. Det gäller att vara ute med planerandet i god tid haha!
Vi tänkte iallfall satsa på ett kyrkbröllop med fest efteråt och hålla kostnaderna nere så gott det går. Ett mellanbröllop skulle man kunna säga. inte för dyrt men inte heller för billigt. 
 
Har hittat en hemsida med huur mycket klänningar som helst och alla kostar 1800 kr och nedåt.
Helt otroligt!
 
Jag gillar alltså axelbandslösa klänningar med lite släp och ganska poofig. Riktig prinsessklänning. Jag vill känna mig som en riktig prinsessa på mitt bröllop. ♥
 

 

Sket sig än en gång.

Den här gången kändes det faktiskt annorlunda. När jag fick den där rosa flytningen på mensdagen trodde jag faktiskt att det var min tur. Vågade knappt hoppas men var ändå hyffsat säker. Försökte motarbeta tankarna som tvingade sig på när jag räknade ut beräknat födelsedatum, när jag får gå på mammaledighet, hur kul det skulle vara att bli mammaledig med min syster och så vidare. Hemsk jag är mot mig själv. 
 
I lördags köpte Kim ett digitalt test. Jag ville liksom se svart på vitt att jag var gravid och inte tyda ett svagt streck. Ville att stickan skulle skrika åt mig "du är gravid!!! Det blev äntligen din tur och du har varit det i 2-3 veckor!!"

Innan jag hann ta testet kom blodet på papperet. Jag tänkte att om det inte kommer så mycket så kanske jag är gravid ändå. Konstigt nog kommer det mer blod än vanligt. Tänker inte gå in på detaljer men mycket är det. 
Jag vill slå mig i ansiktet och skrika "ge upp, sluta googla, sluta tänk. Vänta en månad till. Du är inte gravid, inse det för fan!" Men ändå ligger jag där med mobilen i mörkret och söker på "gravid trots riklig mens" och får upp massa tjejer som varit gravida och ändå haft vanlig mens. 
 
Igår åkte vi till IKEA och gjorde lite fint i sovrummet. Nya gardiner, sänglampor, blommor och sängkläder. Blev jättemysigt. Fick en jätte söt tröja av Angelica också som hon använde som skrotis som jag tycker om jättemycket, blev jätteglad! Sen gjorde vi plankstek igår också. fantastiskt gott : )
 
Jag ska försöka (försöka) fokusera på att göra fint hemma nu och dra ut och jogga/Pwa med Kim och försöka tänka på annat. I helgen funderar vi på att åka med angelica och matte till något SPAhotell, det skulle verkligen behövas! längtar ♥ 
 

Såå gott och så enkelt! Provade att göra med pulvermos (+mjölk,smör och kryddor) och det blev jättegott! Ska köpa oss två egna så vi kan göra det ofta!


Nya gardinerna. Nu saknas bara tazzles att hänga runt :)


Jag och Annih i fredags

Tankar på högvarv

Fortfarande ingen mens idag. Helskumt. Nu är den 2 dagar sen. Den som brukar vara så punktlig. har blivit det iallfall senaste 2 månaderna. Om man planerar barn så tycker jag att man ska sluta med preventivmedel ungefär 7-8 månader innan man ska börja försöka. Direkt när jag slutade var mensen regelbunden, sen blev den bara mer och mer fucked up för varje månad som gick, men läkaren sa att allt såg bra ut. Nu när det har gått sju månader börjar den bli normal igen. 
 
Inbillar mig som vanligt att jag har symtom. Vaknar på nätterna och är jätte törstig. Ett stort glas vatten går åt innan natten är slut så jag måste ta en flaska. Inbillar mig säkert och därför blir jag törstig haha! 
 
Har fortfarande molvärk i ljumskarna... brukar jag ha det innan mens? Ingen aning. Alla symtom och dagar har flytit ihop. Vet knappt vad jag kände för några dagar sen. Fan fan fan vad det här ska vara jobbigt!!! Imorgon kommer jag att göra ett graviditetstest om inte mensen har kommit. 
 
Om jag är gravid kommer jag vara i vecka fem. Det gör ont att ens tänka tanken för jag är så inställd på ett minus men ändå hoppas jag innerst inne. Så jävla trött på dom där graviditetstesterna, på att längta, på att räkna dagar, på ägglossningar, på tårar och framför allt på att VÄNTA och tro att något är fel. Man måste försöka aktivt i ett år innan man får påbörja utredning och testa vad som kan vara fel. Och 12 månader för ett aktivt försökande par kan jag säga, skulle kännas som 12 år!
 
Det är så himla lätt att säga att man inte ska stressa fram det, utan ta det som det kommer. Det är endast par som har bestämt sig för att bli en familj och inte kan bli det som vet hur det här känns. Det låter som en besatthet men när man fått moders/faderskänslor och inte kan styra över något i sin kropp så blir det lite såhär. 
Skulle jag blivit gravid som ett "glatt misstag" hade jag aldrig någonsin kunnat förstå hur par känner sig som det inte går lika lätt för. Barn är inget man bara "skaffar". Blir så otroligt irriterad när folk säger från ingenstans som att fråga ifall man har tuggummi på sig "När ska ni skaffa barn dah ?!" det är ett mirakel och en otrolig gåva.
 
Det krävs så otroligt mycket som ska klaffa för att ett barn ska bli till och att kroppen fungerar så som den gör är helt oförståeligt. Jag hoppas att min och kims kropp blir helt synkade snart ;)
 
Imorgon kommer dagen D. Förändras våra liv för alltid eller är det bara att börja om och inse att mensen är fucked up igen? Är mensen knepig betyder det att ägglossningen inte kommer som den ska och det gillas inte när man vill bli gravid... 
 
Juste jag klippte du av håret igår och färgade hemma, supernöjd!