Roadtrip och naglar

Igår tog jag med mig min vapendragare på en roadtrip till mitt jobb. Jag har aldrig kört bil i stockholm förut och behövde lite stöd. Hon fick vara min kartläsare medans jag irrade runt på gatorna i stan där vi försökte undvika alla gator som man inte får köra med dubbdäck. Det blev många skratt påvägen men fram kom vi till slut! 
 
På jobbet var alla jätteglada att se lilla Elvie. Alla kramade mig och ville hälsa på henne och fråga frågor. Vi fikade och Elvie hade dessutom fått massa paket som avdelningen hade skrapat ihop till, så himla snälla! Vi åkte hem ungefär efter en timme och käkade lunch och sen gjorde jag förstärkning med gelé på Carros naglar. 
 
Mysig dag! Idag är det kompiskväll på Harper and friends som Rebecka jobbar på. Det är dessutom 30% på hela butiken så jag tänkte köpa ett par leggings och en plånbok jag har spanat in redan. Kim har startat säsongen så Elvie får följa med. Det börjar kl 19 och hon brukar sova för natten runt 20 så jag hoppas att hon inte är alltför grinig, men hon sover i vagnen förhoppningsvis. 
 

Det är inte ofta Elvie somnar såhär numera så det var riktigt mysigt att känna henne mot mig och sova tillsammans någon timme imorse. 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback