allt är KAAAAOS

Hej och välkommen till kaoset. Hela vårt kök och tvättstuga är tömd och allting står i källaren och i vardagsrummet. Det ser ut som att en orkan har slagit igenom hela huset och så fort Elvie är vaken kämpar hon varenda sekund för att dra ner saker på golvet ur hyllor och från bordet. Vänder man ryggen till en sekund rullar hon ut och äter upp en toarulle. Hon stoppar allting hon kan hitta i munnen så man måste titta på henne och springa efter henne hela tiden. Det kommer byggjobbare in och ut här som om det vore svängdörrar på ett lunch-hak. Vilket gör att det kommer in ännu mer skit, löv och grus som hon kan äta på. 
 
Diskmaskinen är urkopplad och det ligger två plywoodplankor över ett stort hål framför diskbänken och allt måste diskas för hand. Golvmattan är bortriven och det är damm från golvet överallt. 
 
Vi har varit iväg mycket och spenderat en del tid hemma hos mamma för att slippa vara här när de håller på med allt.
 
Skrållan är fortfarande inte hemma och allt känns bara kaos i mitt liv just nu! Och inte nog med det så flyttade vi ju Elvies spjälsäng till eget rum men prick klockan 1 vaknar hon och får svårt att somna om ifall hon inte känner närhet så senaste veckan har kim praktiskt taget sovit i gästrummet för att få sova då jag inte orkar sova sittandes i en stol brevid hennes säng. Skulle lätt ha flyttat in den igen om det inte vore så att man måste montera ner hela sängen för att få den genom dörren och det har vi gjort typ 4 gånger sen jag var gravid så jag oooorkar inteee...... 
 
Har ingen energi alls för nånting känns det som och man mår dåligt av att leva i ett byggkaos. Nu är iallafall fläkten på plats som ska torka vattenläckan så i två veckor kommer det inga byggjobbare iallafall. Men man är måttligt omotiverad att laga mat och diska när det är som det är. 
 
Köpte ju den där jävla world of shape också haha! I det programmet ska man äta var tredje timme och jag vill helst vara i köket så lite som möjligt. Elvie får ju inte krypa där heller så jag får bära in stolen dit så fort jag ska göra nåt där. Usch vad jag är negativ idag men jag bara längtar tills allt är klart! Vilket kan ta fram till jul innan allt är återställt och Elvie fyller ju 1 år i december också. STRESS!!! Känner en inre stress hela tiden både för hemmet, rubbad sömn och tränings/kostprogrammet som jag har köpt men knappt använder. bajskorv. 
 
Igår var jag iallfall på poledance igen. Vi har börjat göra tricks upp och ner och så fort jag hamnar upp och ner försvinner min kordination och jag har ingen koll på vad jag gör med benen haha!! Har stora blåmärken på min högra fot idag :P Men det är riktigt kul och jag får ny energi och motivation av att vara där. :) 
 
 


aq » Cicci

Saknar ditt bloggande :)

2014-11-07 // 08:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback