Dag 4

Idag är det dag 4 med world of shape. Kan väl känna lite såhär i efterhand att det kanske var lite bortkastade pengar. Har kollat i matschemat och det står typ bara "100 gram protein, 25 gram kolhydrater" osv. Det hade man ju nästan kunnat lista ut själv. MEN det är bra att man får ett träningsschema för då får man lärdom även efter den här perioden med övningar som man kan göra själv hemma plus att man får tillgång till massa nyttiga och goda recept, och det är ju bra för mig som inte har varken kunskap eller fantasi. 
 
Jag skulle ha gjort träningsschemat igår när jag nattat Elvie men jag somnade själv och Kim väckte mig klockan 22.... Då hade jag redan sovit i typ en timme och var jättetrött. Har dessutom sån träningsvärk i kroppen efter poledancingen så det kan vara skönt att ha en vilodag och återhämta sig. 
 
Har gått ner lite i vikt redan men det är nog bara vätska. 
 
Här kommer gårdagens middag och lite frukost/mellis. Höftade lite med potatisen igårkväll som ni kan se ;)
Om ni undrar varför jag har fetaost till allting och om det är någon dunder-ingridiens för att gå ner i vikt så kan jag säga att det inte står med i kostschemat, men jag älskar fetaost och det är inte direkt onyttigt så jag äter det ändå. Bättre än chips och godis. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback