BF + 3 & Hinnsvepning

Idag är jag 3-4 dagar över tiden, jippiiii ! Tiden går så sakta när man har trott sen i fredags att det varit på gång.
Klockan 12 var jag i alla fall hos barnmorskan och gjorde sista kontrollen. livmoderns mått var 37 cm. Vi tog inte järnvärde eller vikt idag. Blodtryck och hjärtljud var också normala men minns inte vad de var.
Sen gjorde hon en andra hinnsvepning. Hade tyvärr inte hänt mycket.
Första hinnsvepningen: Tappen var 3 cm lång och jag blev 3 cm öppen efter svepningen
Svepningen idag: Tappen var 1.5 cm lång och jag var cirka 2-3 cm öppen innan svepningen.
Som sagt..har inte hänt mycket.
När jag gjorde hinnsvepning förra graviditeten på bf + 8 hade jag 1 cm kvar av tappen och var 2 cm öppen. Vet inte om sånt här påverkar om förlossningen ska starta men det känns inte som att jag kommer gå över 10 dagar i alla fall.
 
Jag frågade om hon trodde enligt sin erfarenhet att jag skulle behöva gå på tillväxtultraljudet på tisdag? Då sa hon att hon trodde inte det, men att hon kan ju såklart ha fel. Hon sa att det lika gärna kan starta ikväll då hon tyckte att det var så pass mycket igång ändå, men det är omöjligt att veta. Hon sa att bebisen låg med huvudet ganska högt upp och kan flytta kroppen från sida till sida, och trycker inte nedåt så mycket så att det påverkar tillräckligt därnere. Men starkar värkarna kommer hon ju glida ner snabbt. Håll tummarna nu!!
 
Nu har jag börjat få molvärk och sammandragningar igen, men det fick jag ju sist också så det går inte att se som ett tecken :P
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback