Gårdagens sovrumsinköp

Igår åkte vi till Jysk och tittade på sängar. Vi köpte en säng med resårbotten istället för kontinentalsäng för vi ville inte ha för mjuk, och denna gång 180 cm bred. Däremot struntade vi i sänggaveln för den var inge fin, så det får bli en senare eller sätta nåt annat där istället. Tog inte heller sängbenen som var på visningssängen utan i trä.
 
Dessutom köpte vi nya lakan, en ny kudde och nya sängbord eftersom sängen blev billigare än vi hade tänkt oss. Just nu har vi olika sängbord och mitt är typ förstört. 
Så nu lite såhär i sista sekund ska Kim, eller med hjälp av någon dra ut heltäckningsmattan i sovrummet, måla väggarna och lägga klickgolv så blir det fräscht därinne! Jag har tjatat i 100 år att vi ska fixa därinne för vi slarvmålade bara ovanpå tapeten för länge sen som dessutom inte blev klart, alla garderobsdörrar har inte handtag, lampan är inte ikopplad i taket, den gröna heltäckningsmattan från 70-talet är kvar och det luktar konstant instängt och dammigt därinne. Vilket inte heller känns så hemtrevligt och hälsosamt. 
 
Ska bli kul att se resultat :D 
 

Den här sängen blev det fast i 180 såklart ;) Inte sådär smal. 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback