Gravidlunch och hinnsvepning

Dags för gravidlunch (😂) med Rebecka och Amanda nu 🐳🐳🐳 vi tänkte att vi skulle hinna ses och ta en fika innan bebisen kommer och nu är jag i vecka 40 så det börjar väl bli dags. Sen hade Rebecka inget för sig idag så det var bara ett plus i kanten!

Jobbigt när man stressar järnet och inser i bilen att man åkt 30 minuter för tidigt. Jaja då fick jag lite tid att ta kort hähä.

idag 13.30 blir det ett vräkningsförsök med hinnsvepning hos barnmorskan 👏 får hoppas att damen är redo att komma ut! Men vågar inte ta ut något i förskott. Gick ju son sagt över 10 dagar sist.. Jag vägde mig imorse också eftersom jag ska till barnmorskan. Har gått upp 15 kilo? Alltså 3 kilo på två veckor, kan det stämma? Jag kanske kommer upp i mina 22 som förra gången haha! Men tror att jag börjar samla på mig vätska. Äh det går fort ner sen! Är inte orolig faktiskt. Det gick bra sist även om jag fick träna bort de 7 sista. 

Ska köpa en liten present på stan också som Elvie ska få från lillasyster när de träffas första gången. Då kommer hon tänka "åh vilken kul liten typ" haha! 
Sen ska jag köpa en liten snuttis till bebisen. 

Nä nu måste jag börja rulla ! 
Har suttit i bilen nu i 30 minuter för att jag inte orkat gå in igen, lathet på hög nivå! aq » Amanda

Super mysigt! :) får hoppas den lilla tittar ut snart! :D väntar ivrigt på henne! :)

2015-08-20 // 10:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback