Inskolning och poolbad

Idag hade Elvie sin första dag på inskolningen. Vi sökte en dagisplats på ett dagis som ligger jättenära vårt hem då vi hörde att det skulle finnas platser nu. På grund av semestrar blev det snabba bud och vi fick ett samtal i slutet av förra veckan och fick börja redan idag.
Igår var vi och hämtade Elvies saker på Valla och sa hejdå till hennes pedagoger och lämnade en liten blomma, kort och choklad. 

Kim skulle sköta inskolningen den här gången då han har semester den här veckan och jag är inte riktigt i form 😝 det hade faktiskt gått sådär. Hon hade knappt vågat leka och ville bara sitta i hans knä, och hade inte velat sova, så de fick gå hem. Jag hoppas att det går bättre imorgon ☺️ för övrigt var det ett jätte fint dagis med snälla pedagoger och hon ska nog trivas så bra så! 

Jag tog min "lediga" stund i akt och åkte hem till Rebecka och badade och solade hela eftermiddagen hemma hos hennes mamma. Carolina var där också och sen kom Sara, två vänner till Rebecka som jag också umgicks med när vi var yngre och det var jättekul att träffa dem! Sara bor i England, Carolina i Gävle och Rebecka i Stockholm så det var jättekul att vi fick tillfälle att ses! 

Vi åt lunch, melon, glass, pratade massor, badade och drack saft med is. Var en riktigt avkopplande dag och jag har knappt badat iår. Strandsatte mig själv i hennes badring och höll nästan på att somna där ett tag. Var verkligen en super mysig eftermiddag! 

Imorgon ska jag träffa Rebecka igen på lunch på stan och Amanda som väntar tvillingar så det blir nog mycket gravidsnack när alla är gravida och direkt efter det blir det hinnsvepning hos barnmorskan och då ska jag hålla mig hemma efteråt om det startar. Vilket jag inte tror, men KANSKE!! 😃👏 

Elvie och Charlie hade morgonmys innan dagis idag aq » Nina

Hoppas det kommer igång, Anton föddes ca 24 Tim efter att jag fått hinnsvepining (övertid dag5)

2015-08-19 // 11:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback