Överrasknings-tjejmys!

Igårkväll skulle min syster komma för hon ville fixa sina naglar och Kim sa att han skulle åka till Södertälje och hämta nån mat. Så Kim åker. Sen kommer Angelica och Alva. Jag tänker att "undrar hur hon ska fixa naglarna med Alva här men jaja" sen tänkte jag inte mer på det för jag var glad att se henne och Elvie blev ännu gladare. 

Efter några minuter kommer mamma och bara "hej!" Jag trodde att det var Kim som hade glömt något och fattade inte varför mamma stod där. Sen säger dom att vi ska ha tjejkväll och äta tacos. Då tänkte jag att Kim är ju påväg att hämta mat men tydligen var det bara en bluff och att han åkt till en kompis. Så dom hade med sig alkoholfritt bubbel rosé, förberett tacos, läsk, godis, kladdkaka, jordgubbar, glass och jag vette gudarna allt vad de hade med sig! 

Jag blev så chockad och sa "men hur ska du hinna göra naglarna nu då?" Då sa hon att det bara var en bluff för att jag skulle hålla mig hemma. Såklart. 😂 

Vi åt mat, sen nattade jag elvie och då hade de dekorerat lite babyshower aktigt i vardagsrummet och så fikade vi och dessutom hade bebisen fått en present. Precis en sån nalle som jag ville ha! Det ligger en dosa inuti som spelar upp ljud som liknar ljuden i livmodern och ska lugna bebisen. Sen vid cirka 9 månader försvinner den egenskapen och då kan man välja vaggvisa istället. 

Det var en sån himla mysig kväll och jag blev så glad och överraskad! De sa att de inte hunnit ordna något babyshower men det gör absolut ingenting för en myskväll uppskattar jag lika mycket och jag fick ju en förra gången. Det är dessutom tanken som räknas. ❤️ 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback