Vecka 38 🌾

IgĂ„r gick vi in i vecka 38 woohooo!! Dessutom jobbade jag min sista arbetsdag pĂ„ lĂ€nge i fredags, det kĂ€ndes konstigt! Nu ska jag ha semester i 2 veckor och Elvie Ă€r hemma frĂ„n dagis, sen den 17e aug gĂ„r jag officiellt pĂ„ mammaledigt och den 23e Ă€r det berĂ€knat. 


Jag kĂ€nner att jag börjar "fĂ„ nog" av att vara gravid för foglossningen gör jĂ€tteont och den blir inte bĂ€ttre förrĂ€n bebis Ă€r ute. Har halsbrĂ€nna varje dag, fĂ„r en spya i munnen varje gĂ„ng jag böjer mig ner och min ork för lek med elvie tar slut fort. Det hugger ofta ocksĂ„ nedĂ„t vilket Ă€r skitjobbigt, sĂ„ varje gĂ„ng jag fĂ„r en förvĂ€rk blir jag skitglad och tror att det ska hĂ€nda nĂ„t hihi. 
PÄ lördag gifter sig mamma, sen fÄr bebis komma nÀr hon vill!
 
Vi Ă€r fortfarande inte riktigt eniga om namn. Tror vi kanske vĂ€ntar tills efter förlossningen och bestĂ€mmer dĂ„. 

Jag Ă€r bĂ„de jĂ€ttenervös för förlossningen och taggad. Fick jĂ€tte ont i magen och blev plötsligt pĂ„mind hur det kĂ€ndes, och blev jĂ€tte nervös. Men om jag kĂ€nner för det kommer jag ta epidural denna gĂ„ng. Vet inte om jag hanterade smĂ€rtan bra eller dĂ„ligt sist men jag var ju knappt kontaktbar och sög bara lustgas hela tiden. Kim satt typ i ett hörn och rullade tummarna och jag ville bara ligga dĂ€r i min egna vĂ€rld och blunda haha! Inte för att förlossningen ska va rolig men jag skulle vilja kanske uppleva den pĂ„ ett annorlunda sĂ€tt.. SvĂ„rt att förklara. 

Bebis vĂ€ger ungefĂ€r 3 kg och Ă€r 49 cm lĂ„ng, alltsĂ„ rĂ€knas som fullgĂ„ngen! 

UrsĂ€kta om inlĂ€gger blev rörigt men jag hatar att skriva inlĂ€gg frĂ„n mobilen. 

aq » annelie

Åh nu Ă€r det nĂ€ra! :D Eller sĂ„ gĂ„r du över sĂ„ kanske vi ses pĂ„ BB haha ;) <3

Svar: Haha Jaa det gör jag sĂ€kert 😂 skulle ju va typiskt min otur iallafall :p
kimelie.blogg.se

2015-08-04 // 19:33:10
aq » Riikka

Hela min förlossning tog fyra dygn sĂ„ jag prisade Gud nĂ€r jag fick epidural. Jag tycker sjĂ€lv jag hanterade vĂ€rkarna bra, jag var lugn och sansad mest hela tiden (tycker jag dĂ„ haha). Förra gĂ„ngen strök Gustav mig pĂ„ huvudet och vid nĂ„got tillfĂ€lle fick han massera mig men annars ville jag mest vara ifred. Den hĂ€r gĂ„ngen vill jag nog mest vara i hans famn 😛 jag tyckte det var sĂ„ skönt nĂ€r han strök mig pĂ„ hĂ„ret och jag tror egentligen stenhĂ„rt pĂ„ mycket beröring och att sĂ€tta igĂ„ng kroppens egna smĂ€rtlindringshormoner sĂ„ den hĂ€r gĂ„ngen har jag sagt till gustav att jag vill ha mycket kroppskontakt. Sen tar jag det som det kommer, precis som förra gĂ„ngen. Jag tror att om man Ă€r dĂ€r för stunden och inte "bestĂ€mmer" sĂ„ mycket innan sĂ„ hanterar man det bĂ€ttre om det inte blir som man tĂ€nkt. Det Ă€r sĂ„ intressant att höra hur andra tĂ€nker kring förlossning! Snart Ă€r det dags, lycka till!

2015-08-05 // 10:51:06

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback