Vecka 39

I måndags gick jag in i vecka 39. Eller ja, vissa appar säger söndags och vissa måndags. Min bm säger att jag har BF 24 augusti och på 3D ultraljudet sa han 23e, så det är inte så petnoga. Men JAG räknar 23e och byter på måndagar. 

Jag läste igenom arkivet för början av december 2013 i min gamla blogg (alltså de 13 dagarna innan Elvie kom) och jag har fått för mig att min förlossning startade pang bom, men tydligen hade jag ju massa förvärkar och sammandragningar då med... Men om man jämför med dem så startade den nog snabbt för vips gick slemproppen och jag fick andas igenom värkarna nästan direkt. 

Skrämmande ändå hur lika jag mådde på slutet så som nu. Känns exakt samma. Sammandragningar, lite förvärkar, halsbränna, trötthet, dålig i magen, hugg nedåt och att det känns som att huvudet borrar. 

Den 19e har jag bara 4 dagar kvar till BF och då ska jag göra en hinnsvepning om det går och HOPPAS att bebis är redo då ☺️ 
Fick göra ett tillväxtultraljud på BF + 8 sist och då sa barnmorskan att moderkakan och vattnet såg så bra ut att min kropp säkert vill bära graviditeten längre.... Toppen. Hoppas min kropp inte känner likadant denna gång. Jag är så redo att träffa henne nu! ❤️ 

Hon väger cirka 3.2 kilo och är 50 cm lång. En fullbordad bebis alltså! 😃👏🌸 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback