Vecka 40 ♥

Idag går jag in i den stora veckan. Veckan med stort V! Veckan jag har längtat efter sen jag blev gravid. VECKA 40!! Tror dock att jag kommer gå över den här gången med, men på onsdag ska jag till barnmorskan och då ska hon eventuellt göra en hinnsvepning om det går och OM bebis är redo kanske jag får föda i helgen i alla fall? Snääääälla bebis!?
 
Jag känner mig ganska färdig med graviditeten just för att jag har så mycket halsbränna hela tiden, har svårt att böja mig och leka med elvie på det sätt jag vill, jag är så fruktansvärt trött hela tiden och behöver sova middag varje dag, jag har foglossning och ont i ryggen, känner mig trött och osocial och orkar inte göra så mycket saker vilket vissa inte riktigt förstår (även om de flesta gör det!). Så på så sätt ska det bli skönt att bli normal igen. Eller ja, så normal som jag kan bli hehe.
 
Men å andra sidan kommer jag sakna min fina mage, känslan att ha ett barn i kroppen, rörelserna från insidan, all nyfikenhet och planering, att alla främlingar blir så snälla och hjälpsamma (haha!) och.... ja det är bara en speciell känsla att vara gravid även om man tröttnar emellanåt och på slutet vill man ju bara få träffa sin skatt!
 
Måste bara flika in så jag inte glömmer det här i framtiden. Varje gång jag pruttar hoppar hela magen till haha! Jag skrämmer bokstavligen skiten ur ungen! 
 
Bebis väger cirka 3.6 kilo och är 51 cm lång. Jag har gått upp ungefär 11-12 kilo. 
 
Ska bli intressant på onsdag och se om järnvärdet har ökat mer. Tänk om förlossningen startar på onsdag efter hinnsvepningen, eller på torsdag? SJUKT! Men det tror jag inte. Räknar inte med det i alla fall. Jag tror bebis mår bra därinne. 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback