Vecka 41 ♥

Idag är det officiellt BF! Enligt rutinultraljudet i alla fall även om jag har gjort ett 3D ultraljud i ett annat landsting som gav mig 23e så är det 24e som gäller här, men vad gör det om 100 år, det kommer ingen bebis i alla fall haha! Sist gick jag ju över tio dagar och jag gissar att jag kommer föda på onsdag eller torsdag. Jag trodde verkligen i fredags att det var dags eftersom slemproppen gick och jag fick regelbundna sammandragningar på en gång.
Men nu när jag läser tillbaka i min blogg började jag redan skriva den 4e december att jag hade molvärk och lite oregelbundna sammandragningar och sen födde jag ju den 13e. Å andra sidan gick slemproppen samtidigt som förlossningen började den gången.
 
På onsdag har jag barnmorskebesök i alla fall och då gör hon en ny hinnsvepning och jag tror faktiskt att det kommer sätta fart på verkstaden. Känns som att hon är i startgroparna hela tiden. Jag har ju typ inte ens gått över ännu, men skulle det inte ha hänt nånting skulle jag ju leva på som vanligt och kanske inte tänka så mycket, men eftersom att jag har fått så mycket tecken redan går jag bara och känner efter och är förberedd hela tiden.
 
Idag när jag pratade med Annih i telefonen visste jag inte om jag fick en ond sammandragning eller om hon rörde på sig och gav mig magknip, men jag kände att jag var tvungen att lägga på för att gå på toa, och mycket riktigt blev jag dålig i magen och sen kom det ganska mycket mer slempropp. hur jävla mycket finns det därinne egentligen?!
Det kanske bara ligger 4 kg slempropp därinne istället för en bebis? Så får jag samla ihop allting och lägga i filten där bebisen skulle ha legat. Tråkigt om det är så det är. HAHA! nejdå, jag hoppas få se en liten bebis snart. ♥
Allra senast blir det ju om två veckor, men jag tror faktiskt inte att jag ens kommer gå över 10 dagar. iih..!
 
Föressten har vi nog bestämt namn nu. Jag var helt insnöad på ett namn men det vill verkligen inte Kim ha så vi får väl gå på hans förslag som jag också gillar och ha mitt namn eventuellt som andranamn då. För släppa det helt kan jag inte riktigt.
Men jag suger på den karamellen tills hon är ute. Man vill ju inte sabba alla överraskningar? men självklart om någon frågar så säger jag ju :)
 
Symtom har jag inget nytt att berätta. Slemproppar som lossnar till höger och vänster. Lite molvärk i ryggslutet men inget klockbart. Sammandragningar då och då. I fredags kom de var 10 minut men nu mer oregelbundet. Hon lever runt därinne och har the time of her life. Får mycket halsbränna och är fruuuuktansvärt trött, men jag passar på att vila på dagtid också ifall det startar på kvällen eller natten. Nu går Elvie på förskolan så jag passar på att vila så mycket jag kan. Det kan ju faktiskt starta vilken sekund som helst. Ska vika lite tvätt sen bara.
 
Blev ett långt inlägg idag, men det blir troligtvis sista veckoinlägget ju! :D
 
Jag har köpt presenter till Elvie också som hon ska få när dom träffas första gången, så ska jag säga att de är från lillasyster. Då kommer hon känna att det här var ju en kul typ!
 

Kim låg och spelade musik för magen igår... Ultimathule av alla band som finns. Men jag tycker det är så gulligt när han visar intresse för magen, och nu frågar han hela tiden hur jag mår och om jag känner något mer.

Lite bilder jag tycker om från när mamma fotograferade oss


Dagens mage

Dagens Charlie. Han har kommit på att jag ska sätta på kranen så han får dricka och tvätta tassarna lite, sen ska jag stänga av så han kan ligga och vila och putsa på pälsen. haha så bortskämd! Men vad gör man inte för lillprinsen i huset?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback