3 månader och Fullt ös! 🌸

Idag fyller lilla prinsesskorven 3 månader. Tiden har gått så sakta men ändå snabbt. De två månaderna jag har bott ensam med henne har känts evighetslånga 😝 men samtidigt känns det som att hon just fötts. Samtidigt som att det känts som att hon alltid funnits. Låter rimligt va?!

Info till mig själv i framtiden:
Hon har börjat kunna roa sig själv lite mer och intresserar sig av att titta på saker, därför funkar babygymet lite nu. Hon skrattar nästan med ljud för hon låter lite när hon skrattar men hon vet inte riktigt hur hon ska göra än 😂 
Hennes bula på huvudet ska följas upp nästa vecka men jag tror att den har krymt. Hennes fötter vänder lite inåt men det ska tydligen gå över av sig självt. Hon har liite navelbråck men det skulle också försvinna av sig självt. 
Hon kräks fortfarande extremt mycket så jag ska prova byta ersättning och se om det blir någon skillnad. Hon har fortfarande lite ont i magen på kvällarna men det är helt klart bättre än förut! 
Hon har varit snorig i flera veckor men det är tydligen normalt när de är så små, men jag tycker att hon låter lite rosslig också. Får se om det går över annars får jag ta henne till läkaren. 

Idag var vi på BVC också. Hon vägde drygt 6 kilo och var 59,5 cm lång - min lilla tjocka korv! ❤️ hon fick även sin andra dos med rota virus i munnen. Det gick bra och hon tyckte att det var gott. Sen skulle hon ju visst få två sprutor i benen vilket jag glömt. Hon skrek en del men det är inget jag inte varit med om förr. Fick hålla i hennes armar och sen tittade Jag bort och sen trösta. 

Efter BVC åkte jag till en mammafika jag var bjuden på hos Annelie. Jag känner Annelie sen tidigare men följer annars bara någon enstaka på instagram. Men de var jätte trevliga och det var kul att träffas IRL 😃 med Isabelle har Jag inte träffat några nya mammor som jag gjorde med elvie, jag har inte riktigt haft tid/lust på samma sätt som sist för att jag har haft så mycket redan, men det var riktigt roligt och vi har redan planerat in nästa knytis fika! 

Efter några timmar märkte jag att Isabelle grät på ett annorlunda sätt. Hon ville inte sitta i knät på de två sätten som alltid får henne lugn, hon ville inte somna och inte äta, så Jag tänkte att hon kanske mådde dåligt av vaccinet så vi åkte hem. Hon bara grät och grät och jag visste inte vad jag skulle göra, men samtidigt verkade hon så trött. Så jag la henne i min famn (där hon inte brukar vilja somna annars) och då somnade hon på en sekund. Jag höll på lite med mobilen men såg i kors så jag sov lite jag med. Eller närmare bestämt 3 timmar, för halv 8 vaknade hon. Då bytte jag blöja och gav mat och nu verkar hon vilja sova vidare. Får hålla koll på tempen inatt tror jag. 

Jag ska göra något av det sista av kvällen. Äta lite middag, sola lite och sen diska! Kuligt värre! 😝 aq » Caroline

Men gosunge! 💕 Min ska få sprutor den 17:e, är jätterädd att hon ska gråta mycket, eller få hög feber efteråt 😢 Dom är så hjälplösa och det är hjärtskärande när dom verkligen gråter! Hur har natten gått? ❤️

2015-12-03 // 05:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback