6 december - Ett datum att minnas

Förutom att det var Finlands självständighetsdag, som var en stor dag för många jag känner så var 6 december en dag som fick tankarna att fara iväg lite på memory lane. Det har hänt så sjukt mycket på bara 1 år.
 
För exakt ett år sen (tänkte på detta den 6 december så gå två dagar tillbaka i tiden) skulle jag åka till Ullared med Lisa och Elma. Precis innan jag skulle åka fick Elvie för sig att hon skulle börja gå. Vi hade försökt träna med henne innan men hon var inte intresserad, men nu vips, bara gick hon fram och tillbaka uppe i sovrummet. Det tog emot så mycket att åka när hon börjat göra en sån stor grej i sin utveckling men jag är glad att jag fick se det iallafall. Under tiden som jag var borta gick hon hur mycket som helst hela tiden så Kim skickade massa videos.
Tänk, det var bara ett år sedan och nu springer hon, går nästan som en vuxen i trappor och pratar 3-ords meningar och ibland 4-ords. Det går så snabbt! Kommer ju bara vakna en dag och sen är de typ 10 och 8 år gamla och småbarnstiden är förbi.
 
Åter till Ullaredsresan: I bilen påväg dit satt jag och körde och kände hur det började brännas ooch hugga som fan långt ner i magen. Det kändes väldigt likt från första gången jag blev gravid. Somliga säger att man inte kan känna när ägget fäster eller när man har ägglossning, men det tror jag inte ett skit på, för jag har känt likadant båda gångerna och varit gravid en vecka senare på stickan. Jag sa till dom att "nu fäster ägget" och vi skämtade hela resan om det, och allt jag gjorde och kände var gravidsymtom haha! 7 dagar senare på Elvies 1-års dag tog vi ett graviditetstest som visade positivt :) 
 
 


Åh roligt att läsa :D

2015-12-08 // 12:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback