Nattbloggar

HERREGUD jag höll på att få en hjärtattack! Såg när jag loggade in att senaste inlägget hette "invägning" så jag trodde att jag lagt ut ett inlägg här som skulle legat i hemliga bloggen, och sen visats för hela universum i typ en vecka! men sen såg jag att jag lagt ut den cencurerade versionen här. pheeeeeeew!
 
Har fått lite påpisk att jag inte har bloggat och att jag har stängt min instagram. Förut kunde man ju se den via bloggen även om man inte hade instagram men nu har jag låst den. Anledningen till det är för att något arabiskt gravidkonto la upp två gravidbilder på mig utan lov och jag fick massa olämpliga kommentarer och massa nya följare. Var många konton utan egna bilder eller med massa turbaner och arabisk text. Och mitt i all den här terror hysterin så slog det mig att man ska faktiskt vara lite försiktig med vem man visar sitt innehåll på internet. Jag har ju terrorist-skräck om det nu finns något som heter det. Förut fick jag ångest på tåg och bussar om någon hade en väska eller påse så att jag var tvungen att gå av. Tog flera år innan det blev bättre och det har inte helt gått över än.
Sen blåögd som man är så tror man att det bara är mammor som kollar min instagram men nu blev det så synligt, så jag blockade massor med användare och låste min instagram.
 
Men jag tänkte iallafall ta tag i bloggandet ikväll. Somnade förut när jag nattade Elvie så nu är jag pigg som en lärka! Sen kommer jag tacka mig själv när jag har massa inlägg att läsa i framtiden. Läser mina arkiv så ofta så jag vill inte missa en massa. Men med två barn blir det lätt att man prioriterar bort sånt som inte känns lika viktigt. Men ska försöka göra små inlägg iallfall på kvällarna.
 
Idag åkte jag tåg för första gången till Stockholm med Isabelle och hälsade på Rebeckas nyföding Emilia. Lisa var där också och vi åt frukost och hade det så mysigt! Isabelle var jätteduktig på tåget. Hon satt och tittade runt hela resan. Typ två stationer innan jag skulle gå av började hon pipa lite sen somnade hon direkt när jag la henne i vagnen. Svårare bebis hade man ju kunnat haft. Satt brevid en annan mamma också som jag pratade med. Hon la till mig på facebook så får vi se om det blir en fika nån dag kanske :)
 
Berättar mer i bilder istället.
 
Hos Rebecka idag
 
Älskar att mysa med lillfian
 
Lilla badtjejen. Hoppas jag har badkar i min nästa lägenhet! Jag älskar att bada, men har inte haft det på länge
 
Isabelle fick fina kläder av Sofie och Kristian
 
Jag hade lite hemmakväll i lördags...tills telefonen ringde och jag drog på fest haha
 
Har julpyntat lite. Men gardinerna jag fick låna av mamma var ju Ap-korta så nu har jag fått hit mina gardiner som jag ska stryka och sätta upp istället.
 
Heldag med mamma. Tandläkaren, Ikea och lägenhetsvisning (hoppas jag får den!)
 
Lillfjös
 
Skulle visa Isabelle sin egen spegelbild men istället spydde hon ner hela skiten. Hon kallas ju inte "lilla kräket" för inget haha!
 
Mysiga kläder som hon fått av moster somnade hon direkt i.
 
 
Sov hos mamma och hade myskväll framför prison break i deras nya soffa. Vaknade med nackspärr. Men soffan var skön annars! :'D
 
Tänkte på massor förut som jag kunde skriva men nu har jag glömt. Återkommer. Sov gott!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback