Tråkig vecka!

I fredags åkte jag på kryssning och mådde rent ut sagt piss efter den! Var lite nervös innan då jag skulle åka med en kompis och hans vänner så jag tänkte att jag skulle förkröka lite innan vi åkte dit men blev på tok för full under kvällen och minns inte mycket. Hade säkert kul men det kändes riktigt floppat efteråt och önskar att jag kunde börja om och vara lite nyktrare 😬 

I söndags fyllde min stora älskling 2 år och vi hade ett gemensamt kalas hemma hos Kim. Först kom det vänner med barn vid 1 och familjen vid 3. Det var supermysigt men jag mådde fortfarande jättekonstigt trots att det var på fredagen jag var på kryssningen. Elvie öppnade massa presenter och var överlycklig. Vi sjöng för henne och barnen fick ansiktsmålningar. Var så himla kul att se henne ha en sån bra dag och bli så bortskämd. 

I söndags vaknade jag upp jätte förkyld vilket kanske förklarade varför jag kände mig så risig. Har varit sjuk nu hela veckan och bara varit inne förutom när jag behövt hämta/lämna elvie eller varit på affären. Men nu börjar jag känna mig frisk. Dock har jag nog smittat elvie för det var en väldigt förkyld tjej jag hämtade idag på förskolan, så himla typiskt!! 

Ska sova nu men jag ska försöka blogga mer imorgon för jag tänker jämt att jag ska skriva "det" och "det" men sen tar jag aldrig tag i det. 

Elvie blev jätteblyg när vi sjöng för henne 😂Hallååå.... Allååå.. Alåå..... Ekar här inne 😅

Svar: Hahahah 😂😂 har så fullt upp nu med flytten, barn å allting men jag ska försöööööööka 😂❤️
kimelie.blogg.se

2015-12-30 // 00:13:21
aq » Lisa

Man saknar att läsa dina inlägg, hoppas allt är bra med er! ❤️

2016-01-07 // 13:56:56

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

2016-01-19 // 11:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback