Amning på största allvar!

Jag har gått med i en grupp på Facebook som heter amningshjälpen. Jag har verkligen beslutat mig för att jag SKA amma den här gången, kosta vad det kosta vill! Såg en video imorse som en mamma lade upp och var förtvivlad. Hon filmade hur hennes bebis bara släpper bröstet och börjar gallskrika. Fick direkt kalla kårar och alla känslor och ångest jag kände sist jag ammade kom tillbaka. Den skräcken när man har ett litet nytt liv i sina händer och man inte är kapabel till att mata det, och skriket som skär igenom en mammas huvud är fruktansvärd. 
 
Jag hoppas verkligen att det går bättre den här gången och att jag får all hjälp jag behöver. ♥
 
Tänkte köpa två sköna amningstoppar på Lindex utan bygel och ett linne. När jag är inne i en ny träningsperiod vill jag köpa något nytt träningsplagg och när jag ska börja äta nyttigare rensar jag skåpen. Det här är inget undantag. Ny utmaning på ingång - bring it on! 
 
 


aq » Annelie

Åh jag hoppas verkligen jag kan amma min son! <3
Btw, födde du Elvie på södertälje sjukhus? vart ska du föda nu? :)

Svar: det verkar så mysigt och enkelt när det väl funkar! <3 ja det gjorde jag :) ska föda där igen, jag tyckte dom var väldigt snälla och duktiga (dom jag fick) och det var skönt att det låg så nära hem. Vart ska du föda?
kimelie.blogg.se

2015-07-17 // 11:05:29
aq » Annelie

Jaa verkligen!
Jo men det är väl tanken att vi ska föda där också eftersom vi flyttar dit och det känns skönt att ha nära och bra hem :)

Svar: Ja ni har ju verkligen jättenära då! 😃 jag tyckte det var bra där iallafall men jag har ju inget att jämföra med hihi
kimelie.blogg.se

2015-07-17 // 11:16:10
aq » Rebecka

Pratade med Alfred om att jag gärna vill amma och att jag hoppas att det funkar. Han säger då att med dina stora bröst så måste det bara gå att amma och att bebis omöjligt kan missa dom😂 hahaha Gud va ja skrattade! Så himla roligt hur killar kan se på saker och ting😂

2015-07-18 // 11:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback