Fredag! ♥

God förmiddag mina små unicorns! 
 
Imorse lämnade jag Elvie på dagis. Vi sov ensamma i sängen inatt. Kim sov i mitten först, och nån gång inatt sa han: Jag går till gästrummet, elvie bökar runt och har svårt att sova, tror hon tycker det är trångt. Direkt när han gick tyckte jag att jag kände en bajslukt och tittade på henne, då låg hon på mage med rumpan upp i vädret och sov på knäna. Kikade ner och såg att hon hade bajsat, vilket hon nästan aldrig gör på natten annars. Bra reaktionsförmåga kim har liksom. Tack för den. Bara att tända lampan, byta blöja och ge en välling så somnade vi om. 
Imorse var vi båda jättetrötta. Elvie ville inte vakna så jag satte på Saltkråkan på Spotify och då blev det fart! Hon var lite trött och pluttig när vi kom fram till dagis, men så fort Alva (hennes kusin) började göra roliga ljud hakade Elvie på och sen var hon glad och jag fick en kram och en puss och åkte till jobbet. 
Utanför mataffärerna här på jobbet sitter det alltid samma tiggare. Brukar se män komma och prata med dem så det är så uppenbart organiserat så jag ger dem aldrig pengar bara av ren princip. När jag skulle gå in på Konsum sa tjejen något till mig som jag inte förstod, så jag visade att jag "bara har kortet" och sen gick jag in. Då kom hon efter mig och sträckte fram ett paket med bindor. Då kände jag att det kan jag faktiskt köpa åt henne. Då tog hon ett paket med kakor från hyllan bakom och sträckte fram, men då sa jag nej. 
 
Väl framme på jobbet sa min kollega att de tydligen brukar göra sådär, att de ber en köpa något och sen ber om mer och mer. Ångrar absolut inte att jag köpte bindorna, även om hon lurade mig och inte behövde dem så behöver säkert någon av hennes "vänner" dem så småningom. Men är hon hungrig kan hon få en smörgås, inte kakor. 
 
Igår träffade jag som sagt Catherine. Jag var våghalsig och gav mig ut i stockholms tunnelbanor och kom faktiskt fram utan att åka fel. Vi åt på en italiensk restaurang som hette Ciao Ciao och jag tog en alkoholfri öl, det var gott! Var supermysigt att träffas och jag kom hem seeent så jag somnade nästan på tåget. 
 
Nu äter jag jordgubbsfrukost med kvarg och ska fortsätta jobba. Hörs sen! 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback