Gravidfotografering och barnmorskebesök

Igår jobbade jag hemifrån. Det är typ inte en kotte på jobbet och jag får jätte ont i ryggen av att sitta stilla på en stol, Bara tandläkarbesöket på 45 minuter var en pina. Får ta små promenader i korridoren hela tiden men blir otroligt stel och får ont snabbt så jag har redan ont när jag kommer på morgonen efter tågresan. Så därför känner jag att jag lika gärna kan ligga och sitta i soffan och jobba, än att åka till en tom arbetsplats och sitta där och pina mig. Jobbar hemma idag med, men imorgon och på fredag ska jag dit. 
 
Efter att jag hade jobbat färdigt igår hämtade jag Elvie på förskolan och sen kom mamma med Max mat till oss, såå gott! Äter aldrig hamburgare på såna ställen men chicken nuggets och lökringar är ju gott! 
Mamma hade med sig kameran, så skulle vi ta lite gravidbilder. Vi fick till en hel del bra. Jag tänkte att Elvie skulle vara jättemysig och vara värsta modellen med magen, men hon ville bara skoja hela tiden och sabotera allt haha! Fick dock till några ögonblick. Även om hon vägrade spotta ut nappen så blev det fint.
 
Jag färgade mammas hår också och sen på kvällen skulle hon dela bilderna med mig men hon och dropbox verkar inte komma så bra överens så det ligger bara några stycken där och de flesta är "bloopers". Får åka dit och hämta dom sen om hon inte lyckas få in dom där. 
 
Idag 15.30 ska jag till barnmorskan igen. Vägde mig imorse igen och nu har jag gått upp 12 kilo hähähäähä. 12 kilo är fan mycket egentligen! om man tänker på hur tungt 12 kilo är. Men för att vara gravid är jag glad då jag var en heffaklump sist och jag känner mig inte lika stor, även om det syns att jag lagt på mig lite utöver magen, men vet att en del är vätska också. Det spelar ingen roll, det går att jobba bort vid ett senare tillfälle :) 
 
Ska bli kul att se om hon är fixerad också och ifall mitt järnvärde höjts. Sist var det 90 och på gränsen till sjukhusbesök, men nu MÅSTE det bara ha ökat. Jag tänkte prata med henne om cytotec och hennes tankar kring det då så många är emot det, plus lite annat jag inte vill nämna här haha, snuskvarning. 
 
Kan visa några bilder från igår (även om alla typ är bloopers). Ska fixa resten sen och lägga upp så ska ni få se! 
 
Plötsligt skulle Elvie backa in där och äta russin mitt i bilden.
 
Man ser ju ganska tydligt vem som har fokuset i bilden :P haha!
 
De "riktiga" bilderna kommer ikväll när jag hämtat dem från mamma :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback