Hemmajobb idag!

Igår hade vi barnvakt på dagen för att Elvie skulle återhämta dig ordentligt från vattkopporna. Hon smittar inte längre men det gäller att de ska orka med tempot som är på förskolan också. Jag tyckte att Elvie verkade rastlös, pigg, glad och åt bra i måndags men igår hade hon tydligen varit lite klängig och gnällig (som hon brukar vara extra mycket när hon mår dåligt), så jag beslutade mig för att jobba hemifrån idag ifall de ringer och tycker att hon verkar slö, men det ska nog gå bra. Hon blev jätteglad imorse när jag sa att vi skulle till dagis, det känns så bra att hon har roligt där! Fick höra imorse att de bara var 4 barn där idag så det känns skönt i alla fall! :) 
 
Jag börjar undra om inte bebisen håller på att fixera sig för det känns som att huvudet borrar sig ner i min muff och jag vet inte om det är nervtrådar, men det hugger något så fruktansvärt så man tappar andan emellanåt. Alla ni som har varit gravida vet nog hur jag menar. Sist jag var hos barnmorskan sa hon att huvudet låg nedåt men var ruckbart. 
 
Jag har varit bättre med järntabletterna och har kommit ihåg att ta 2 ggr om dagen nästan varje dag. Vissa dagar har jag glömt på morgonen men det är stora framsteg och nu MÅSTE det ju bara stiga. Men om jag är piggare vette tusan :P 
 
nu måste jag äta frukost, för jag har inte ätit ännu. Tänkte lägga upp lite tatueringsidéer senare idag, har massa inspiration!
 
 
 
 


aq » Rebecka

När jag skulle börja äta järntabletterna så tänkte jag, hur svårt kan det egentligen vara att komma ihåg EN tablett per dag? Men banne mig alltså, jag kommer ALDRIG ihåg dom där dumma tabletterna.... Haha

2015-07-18 // 11:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback