Påväg mot jobb efter sjukhuset

Nu på morgonen var jag tvungen att åka till sjukhuset och lämna lite blodprov eftersom värdet var så lågt igår. Jag är verkligen nålrädd och hade en stor klump i magen när jag satt i väntrummet. 
När jag kom in sa jag att jag tar en mugg vatten direkt i förebyggande syfte för att jag kanske svimmar annars och hon blev så förvånad eftersom jag hade en stor tatuering och väntade andra barnet. 
Det stack till, men vips, sa det och sen var det klart. Nu får vi se om jag ska få järn intravenöst eller inte. Vilket jag nästan hoppas för jag har tagit två tabletter om dagen men ändå sjunker det. Vill verkligen inte ha lågt på förlossningen, då kommer jag bli jätterädd. Tänk om jag dör? 

Drömde inatt att bebis i magen dog och "de" sa att om magen är mjuk är bebisen död. Så jag vaknade i panik och kände på magen och den var mjuk! Men det är ju inge konstigt egentligen. Nu har hon sovit hela morgonen så jag hoppas hon ger mig livstecken snart så jag slipper tänka på det mer. 

Jag fick lite sovmorgon imorse eftersom jag skulle till sjukhuset och när elvie vaknade, Kims larm ringde och han ligger och blundar som en trotsig tonåring i vanlig ordning fick jag nog och tog mitt täcke och gick in i Elvies rum och la mig i hennes säng. Det jobbiga är bara att det är en växasäng så jag fick sova som ett ihoprullat degknyte bland alla gosedjur. Men men, allt för en halvtimmes sovmorgon. 

Idag måste jag jobba över lite och sen ska jag åka till Odenplan och träffa Catherine och äta middag. Det är ju min gamla kollega och vi försöker träffas lite då och då även om vi har kontakt sällan.  Det är mysigt att få ses och catcha up lite. Vi lever helt olika liv, hon pluggar i Umeå och åker på långa utomlandsresor till USA ibland och har massa skoj att berätta! 


Bjuder på ett litet kollage på min glada lilla skitunge ❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback