Tung, tung tung och vimsig!

När jag tänker att jag säkert har fem veckor kvar av graviditeten blir jag bara "blääääää"! Igår hade jag en hyfsat bra dag men blev allt stelare och fick ondare allt eftersom dagen gick, och trots det skulle jag åka till Rusta och handla lite grejer som vi behövde på vägen hem. 
När jag äntligen gick med kundvagnen till bilen och hade packat in allt i bagaget upptäcker jag att mobilen är borta. Där i ligger mitt nyinköpta SL-kort för 800 kr, mitt bankkort och mitt körkort inklusive massa bilder på Elvie som jag inte hunnit lägga in i datorn ännu. Letade igenom hela påsarna, sprang (läs: vaggade snabbt) in på Rusta och tittade i kundvagnen som var tom, gick tillbaka till kassan och då säger någon "Letar du efter en telefon? en man hittade en i kassan nyss". Hur sjutton kunde jag glömma telefonen vid kassan?! Snacka om snurrig! Men jag tackade mannen tusen gånger och sen kunde jag skakis och trött åka hem. 
 
Idag tackar jag och tar emot min belöning för mitt spring igår. Det känns som en karatespark mellan benen och jag får sammandragningar var femte minut och har mensvärk i ryggen. Plus att det känns som att hela mitt innandöme ska falla ut. haha, postivia tjejen här! På vägen från tåget skar det till hela tiden så jag fick stanna och hålla mig om magen så folk bara glodde, men jag tror att det är huvudet som kommer åt nerver där nere. 
 
Idag mår jag faktiskt inte bra och jag skulle vilja sova och vila hela dagen, men det är trots allt fredag så i helgen blir det lugna puckar för min del! Har massor med måsten jag skulle behöva göra men jag tänker lyssna på min kropp och varva ner lite. Det BLIR tungt på slutet för de allra flesta och man måste inse sina begränsningar lite. 
 
Jag städade hela kvällen i söndags för att få det fint under arbetsveckan men ingen har brytt sig, och det blev stökigt på 10 sekunder så jag gav upp :P Jag hoppas att jag kan få lite hjälp idag innan helgen i alla fall.
 
Nu ska jag äta några Tom och Jerry kex och fortsätta jobba :) 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback