Vecka 36 ♥

Idag har jag nått en milstolpe i graviditeten! När folk frågar när jag är beräknad och jag säger 23 augusti säger dom "jahaa, men då är det ju låångt kvar!" Men jag som har varit gravid sen i början av december tycker att några futtiga veckor känns väldigt kort även om jag är trött på att vara gravid.
Igår när jag lunkade till bilen och det kändes som att min muff skulle gå sönder så kände jag mig ändå glad, för jag får en sån fin belöning snart och det är såå mödan värt alla gånger! 
 
För övrigt har jag inte sådär jättemycket nytt att meddela, det känns väldigt lika från förra veckan. ryggvärk, trött, foglossning, halsbränna, dag in och dag ut. Det tuffar på helt enkelt. Bebis kläder är invikta och tvättade, spjälsängsskyddet är just tvättat så jag ska bädda sängen här i dagarna och sen är det bara att komma! Eller ja, helst om prick två veckor för då är hon fullgången. TVÅ VECKOR! det är ju bara en liten pisskvart om man jämför med 9 månader! Jag hoppas att jag slipper gå över den här gången. Gick ju över 10 dagar sist, det vill jag gärna slippa för längtan är sååå lååång. 
 
Bebis väger ungefär 2.6 kilo och är 47 centimeter lång. 
 
Jag ska jobba den här veckan och nästa, sen blir jag hemma till minst hösten 2016! =D Känns som att jag inte har hunnit jobba tillräckligt länge för att känna att det är det bästa som har hänt mig att få va "ledig" i ett år, då jag klättrade på väggarna på slutet men jag ser fram emot det väldigt mycket! ♥
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback