Måndag!

KAN vara den tråkigaste rubriken ever? Men jag tycker att det är så svårt att välja rubriker och första inlägget efter helgen kan ju knappast summeras bättre än att det är måndag?
 
I helgen har det inte hänt något sådär hejdundrande vilt som är värt att lägga mycket fokus på. I fredags jobbade jag över länge så jag kom hem rätt sent. Kim åkte till båten så jag var ensam hemma. Jag bad Kim hålla Elvie vaken till 7 så jag kunde få natta henne. Saknar henne hela tiden!! Hon var helt utslagen stackarn, haha!
 
I lördags var Kim vid båten igen hela dagen så jag och Elvie åkte hem till mormor och firade mors dag tillsammans med henne, börje, mamma, kurre, angelica och alva. Det var supermysigt! På kvällen gjorde jag fyllning på Caroline, hon fick pastellrosa med ljusrosa glitter på vissa naglar och lite strass. Hon blev nöjd, så det var kul! Hennes mamma (min svärmor) ska göra likadana till midsommar. 
 
 
 
I söndags var det mors dag och jag önskade mig en sovmorgon och frukost på sängen. Kim låg i koma, Elvie klättrade på mig och jag låg och skrek om min sovmorgon. Till slut gick dom upp och jag kunde inte somna om. Han sa åt mig att han skulle åka och fixa en överraskning och att jag inte skulle äta, så jag väntade och väntade. Till slut kom han hem. Då hade han hjälpt sin pappa och sen köpt mackor på ica...... Och det hade vi ju hemma. Jag sa besviket att jag åtminstone hade kunnat få en teckning av Elvie men "dom hade inte haft tid att göra en". Jaja, det kommer fler år, så jag hoppas på att bli lite uppvaktad någon annan gång! 
Efter mycket tjat fick jag lite massage på kvällen i alla fall :) Juste han kom upp med blommor till mig också när de åkte, de var jättefina! 
 
Senare på dagen åkte han iväg igen, då färgade jag mitt hår i en mörkbrun nyans med lila i, blev mycket nöjd faktiskt! lite flammigt ännu men betydligt snyggare än den bajsbruna jag hade innan i alla fall. Fick ett ryck och färgade hemma förut med en färg jag hittade i badrumslådan - Big mistake.
 
På eftermiddagen åkte vi till biltema och köpte något till båten, skulle köpa tyg men det var stängt och letade efter skor till mig men jag hittade inga. Letar efter snygga, sköna joggingskor typ. Ska nog beställa ett par nike air max idag. 
 
 
Imorse försov jag mig som vanligt på måndagar. Brukar av någon anledning bli ganska sent. Men jag är inte lika trött på söndagar som de andra dagarna så jag brukar vara uppe lite längre sen sov elvie sjukt dåligt. Klockan 2 fick jag nog så jag gick in i gästrummet så fick Kim sova med henne ensam i vår säng, då sover hon bättre om hon får mer plats. 
 
Det spöregnade så jag beslutade mig för att ta bilen vilket resten av hela stockholms län också beslutade sig för. Jag stod i "stillastående" köer ända från skärholmen och det tog mig två timmar att komma fram. Som tur är kan jag jobba över idag så, så får det bli!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback