Magsjuk!

Uäääääk vad jag hatar att vara magsjuk! Nu är det andra gången sen i julas, men jag tror att jag blivit smittat på jobbet för ingen av de andra är sjuka. Därför har jag sovit i gästrummet och nu åkte de iväg efter jobb och dagis. Vill verkligen inte att de ska bli sjuka precis innan helgen. 

Det började igårkväll när jag gjorde naglar på Angelica. Då fick jag magknip och gick på toa. Sen efter typ tio minuter började magen bubbla och jag fick gå igen. När hon gått hem satt jag på toan jättelänge för att jag ville bli "klar" innan jag somnade men det tog aldrig slut. Fick gå upp flera gånger under natten också. Nämner inga detaljer men jag kan säga att jag fick tvätta trosor och använda trosskydd flera gånger, helt sjukt! Herregud, det värsta jag varit med om! Typ. Ramlade dessutom i trappen och fick brännsår och blåmärken och trodde att jag hade brutit tån. 

Nu idag har jag fått i mig blåbärssoppa och vätska och det verkar ha upphört. Hoppas att det är över nu. Känner mig helt urlakad och skulle kunna sova ända tills imorgon känns det som. Har duschat, bytt kläder och ska städa badrummet och byta handduk innan de kommer hem. För säkerhetsskull.

Så idag får ni tycka synd om mig så hoppas vi att jag är normal igen imorgon! ☺️💩

Stackars dig, såg att bilen var hemma . Krya ❤️❤️

2015-05-12 // 19:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback