Glad som en sol idag!

Idag mår jag bättre än jag gjort på typ en vecka!
Igår var jag  hemma hos mamma med båda barnen och Alva också som också har höstblåsor. Barnen var väldigt griniga och hade ont hela dagen. Elvie grät mycket och ville bli buren hela tiden. Skär i hjärtat att jag inte kan ge henne 100% när hon är dålig men är så glad att vi var hemma hos mamma iallafall så vi kunde hjälpas åt. På kvällen fick Elvie feber och blev helt slö. Jag ringde Kim och frågade om han inte kunde ta henne redan igårkväll (han skulle ha henne en natt idag), och det kunde han. Jag vill ju helst att hon ska vara hos sina föräldrar när hon är sjuk om det går att lösa, och det var riktigt tufft att ta båda när jag hade den där sömnbristen.
Jag har känt mig så apatisk att jag knappt har orkat resa mig ur soffan för att gunga isabelle, knappt orkat gå och byta blöja och bara somnar sittande så fort isabelle somnar. Längtat till kvällarna när de somnar. Så vill jag verkligen inte att det ska vara. Jag vill inte gå igenom min mammaledighet i ett töcken där jag bara kämpar för att överleva dagen. Jag vill leka med Elvie och orka ta promenader med Isabelle och se henne i ögonen och sjunga.
 
Eftersom Kim hämtade Elvie igårkväll la jag mig tidigt med Isabelle. Jag tittade lite på Vampire diaries men somnade med tvn på. Vaknade 00.20 av att hon var hungrig och sen sov hon ända till 4! Tack gumman! hon vaknade och somnade om vartannat. Vi var vakna en stund och sen somnade vi om igen. När jag till slut tittade på klockan och kände mig hyfsat utvilad var klockan 9.30! Hallelujah!
 
Vi har busat och jollrat och "connectat" idag och jag har helt ny energi. Tvättar kläder, plockar hemma och har varit till affären med barnvagnen och snart ska vi ut igen. Ställde mig på vågen imorse också och såg att jag bara har 3 kg kvar till inskrivningsvikten, hejja hejja! Blev taggad på att börja träna lite nu!
Isabelle har varit väldigt nöjd idag och vi har börjat med minifom mot magen så får vi hoppas kvällskoliken lägger sig.
Elvie var tydligen piggare idag så det känns jätte skönt! Imorgon får jag tillbaka min lilla böna igen och ska försöka sova lika bra inatt med.
 
Elvie tog morgon 5.45 igår och bökat hela natten. gääääsp.
 
Elvie ville ligga som Isabelle
 
Tjejerna skulle pärla, då ville jag också såklart göra det.
 
Elvie och mormor ♥


Man kan nästan få hur mycket energi som helst bara av tacksamheten för lite sömn. Är så sjukt imponerad på hur du tar dig igenom detta test från gud 😅 hejar på här hemma!

Svar: Åh tack gumman! ❤️
kimelie.blogg.se

2015-11-06 // 01:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback