InvĂ€gning idag đŸ’Ș

Idag var det dags igen att uppdatera min lilla "viktdagboksblogg". Hade inte hĂ€nt mycket alls pĂ„ en vecka och jag Ă€ter alldeles för lite, alldeles för dĂ„ligt och trĂ€nar för lite. Men trots det hĂ€nder det iallafall nĂ„gonting! Sen 25 september har jag förlorat 19 cm (mĂ€ter midja, höfter, rumpa, lĂ„r) och 3,1 kilo. 0,7 kilo kvar till startvikten med Isabelle och 3,7 kilo kvar till mitt mĂ„l. Men jag ska försöka vĂ€ga mig mer sĂ€llan för jag Ă€r verkligen vĂ„gberoende och kan ibland vĂ€ga mig tvĂ„ gĂ„nger pĂ„ en dag, vilket Ă€r hel idiotiskt för man gĂ„r ju alltid upp i vikt under dagen. NĂ€stan som att jag vĂ€ger mig för att jag vill mĂ„ dĂ„ligt sĂ„ att jag ska bli peppad och inte gĂ„ och poppa popcorn 😂 

Jag började igĂ„r med en 30 dagars butt challenge och en 30 dagars magchallenge. Idag har jag trĂ€ningsvĂ€rk i benen? Ja man mĂ€rker ju vem som har koll pĂ„ det hĂ€r med kost och trĂ€ning. Eller vem som inte har. Jag gör dock alla magövningar frĂ„n sidorna och nĂ„gon enstaka framĂ„t för att vĂ€va ihop musklerna (har hört att man ska det?). Sen kör jag appen "mammamage" för att bygga upp de inre magmusklerna. Min muskeldelning Ă€r helt ihop förutom just vid naveln men tydligen ska det vara ett litet glapp dĂ€r? 

Även om jag fortfarande ser gravid ut sĂ„ tycker jag att man Ă€ndĂ„ ser skillnad! â˜ș bara att fortsĂ€tta! đŸ’Ș

PS. Om nĂ„gon av mina vĂ€nner eller nĂ„gon mamma i samma sits vill lĂ€sa andra bloggen sĂ„ hojta till. Jag Ă€r inte omöjlig men vill inte ha den öppen för allmĂ€nheten dĂ„ jag lĂ€gger upp massa bilder. 


aq » Riikka

Jag har börjat gÄ promenader nu, tre km Àr max sen fÄr jag ont i bÀckenet men Ä andra sidan Àr Alice bara tvÄ veckor. Men jag Àr sÄ ivrig pÄ att komma igÄng! Jag tÀnkte börja med appen mammamage nÀsta vecka, vad tycker du om den?

Svar: Ja du Àr ju verkligen nyförlöst! Jag kan gÄ typ 4 km men inte mer. Den Àr bra! Men första övningarna Àr lite trÄkiga och man mÄste göra dom 9 gÄnger innan man kan gÄ vidare :p
kimelie.blogg.se

2015-11-19 // 11:29:26
aq » Caroline

Jag vill gĂ€rna lĂ€sa! 😊
Kram frĂ„n Caroline, Blommigsko 🌾

Svar: Jag skriver pĂ„ fejjan! 😘
kimelie.blogg.se

2015-11-19 // 11:51:17

Jag skulle nog behöva lite pepp, smĂ€llt i mig en HEL nutellaburk pĂ„ tvĂ„ dagar! 😧🙊 och en jĂ€vla massa cola.... Haha!

Svar: Gaaaah vad gott!!!!!!!
kimelie.blogg.se

2015-11-19 // 23:50:10
aq » Carro s

Jag vill lĂ€sa!! 😘

2015-11-20 // 12:20:47
aq » C

Jag vill lÀsa :)

Svar: Är det snĂ€ckan? ❀
kimelie.blogg.se

2015-11-20 // 12:48:27

Ja gott var det, men illamĂ„ende till tusen och dĂ„ligt samvete fick jag pĂ„ köpet 😂 Den dĂ€r avokadon sĂ„g nĂ€stan mer lockande ut om jag ska vara Ă€rlig haha!

2015-11-20 // 23:10:47

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback