Lugn helg

Både igår och idag har lilla familjen Mangs tagit det väldigt lök. Elvie har ju sina Höstblåsor så hon är hängig och smittar troligtvis så det blir att sitta inne. Var bortbjudna på idolkväll hos syster i fredags då Alva också har blåsor så gör det inget, men elvie var så grinig så vi stannade hemma. Dom bråkar bara med varandra när de är trötta och särskilt elvie som är envis som en åsna och just nu är hela världen hennes. Ser hon att Alva kommer om vi är tex hos mamma, smyger hon fram till dörren, ser Alva och kutar i panik in i vardagsrummet och plockar på sig allt hon får tag i för att Alva inte ska kunna leka med det. Hur mycket man än nöter att de ska dela säger de alltid "min mamma, min mormor, min docka, min tur" allt är mitt mitt mitt 😓😂 

Vi tog en promenad till affären igår bara men elvie fick sitta i vagnen hela tiden. Behövde köpa lite blöjor och sånt och det är bra för barnen att få komma ut litegrann varje dag iallafall. 

Idag har vi dock bara varit hemma (Hej dubbelmoral). Elvie har fått blåsor i munnen och har knappt velat äta så hon har varit oootroligt klängig och ledsen idag. Så vi har sett Lotta på Bråkmakargatan 511 gånger (skulle jag se Emil en gång till hade jag åkt ner och dräpt hela katthult), byggt med klossar och försökt få dagen att gå och hoppats att några tussar av mitt hår iallafall skulle vara kvar i slutet på dagen. Har burit både elvie och Isabelle så mycket idag så jag blev alldeles röd på armen. 

Nu på kvällen har jag haft en konstig känsla i magen och känner mig ledsen så jag gick nyss in och hämtade elvie, så nu sover jag mellan båda flickorna.. Finns det något som ger mer kärlek än att få sova mellan sina barn? 

Imorgon är det fars dag glöm inte det! ☺️ får se om pappa vill ta emot lite besök och sen ska Kim ha barnen några timmar på eftermiddagen. 
Sen är det Kims vecka att ha Elvie. Jag kommer avlida 😭 

Jag sa förra helgen att jag inte ska dricka en droppe nästa gång jag inte har barnen men just nu har jag lust att dricka upp hela Systembolaget. Får se om det blir bio ändå, bara va hemma, ta någon öl eller vad som händer. 

Lilla kultingen. Vill inte visa bilder på elvie nu när hon är så himla prickig och sårig, det känns inte riktigt schysst. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback