Mys-Vecka

Den här veckan är Elvie hos Kim så jag och Isabelle har varit ensamma. Däremot ska Elvie sova här idag så jag får träffa henne lite. Vi byter någon dag på varandras veckor för att det inte ska bli så stort glapp och hittills funkar det bra.
Vi har faktiskt inte gjort något speciellt de här 3.5 dagarna som gått av veckan hittills. Eller jo! I måndags var jag på middag på La Cantina och hade myskväll med några vänner. Annih ska åka till Mexico och ville träffa sina vänner innan hon åkte, men jag har det jätte tajt denna månad så jag kunde inte följa med. Då sa hon att hon bjuder mig, bara jag kommer. Så himla gullig!! Jag tog bilen ner då det regnade men tjejerna beställde in en flaska bubbel och två vinflaskor så jag fick gå ner dagen efter med Isabelle i bärselen och bilskyddet under armen till centralen.
Var iallfall en jätterolig kväll! Mamma var barnvakt för första gången och jag var borta i 4 timmar men det hade gått jättebra. Hon har ju träffat Isabelle 1 miljon gånger redan så jag tvivlade inte alls.
 
 
Ja, annars tuffar det bara på. Känner mig lite stressad för Isabelle gymar brevid mig och börjar bli rastlös. Vi ska nog åka till mamma idag efter dagis och hälsa på och äta middag. Sen på lördag har kim båda barnen igen så då ska jag ha tjejkväll med Annih, Nella och Tina (de jag åt middag med). Egentligen tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt och kanske gå på bio om jag skulle ha råd, men det pratades om att alla de var lediga samtidigt, man vet aldrig när det blir nästa gång, ses hos mig, fixa oss, äta lite mat osv.
Sen är det kanske lite nyhetens behag när man knappt festat på 100 år och nu är jag barnledig en natt varannan vecka. Då vill jag ut i det vilda och släppa lös lite energi haha! Men det ska bli jätte kul iallafall! Morgan är redo i kylen för en ny omgång.
 
Nu har en av mina bästa vänner gått över tiden massooooor... hon var beräknad 1 november stackarn. jag vet hur jobbigt det är. Men nu sitter jag som på nålar här och tror att det kommer hända när som helst!
 
Jag och rebecka i somras när båda bebisarna var på insidan.
 Det här var nog ungefär 1 vecka innan jag var beräknad.
 
Isabelles kvällskolik har blivit lite bättre men inte helt bra. Sjukt hur man kan äta helt som vanligt på dagen och märker inte ens av om hon rapar eller inte, men på kvällen bubblar det till i magen för varje klunk hon tar. Är inte det mysko? Hon är dessutom inne i en fas så hon somnar och vaknar var tionde minut hela kvällarna. Hon går i djupsömn kanske klockan 10- halv 11 jämfört med 8- halv 9 som innan.
 
När Isabelle somnat har jag både gjort naglarna och färgat och noppat ögonbrynen. Jag har ju tatuerat dom för länge sen men fick ingen bra färg så de är blå nu (jätte fint), så jag får gå och göra laser gratis och sen göra nya bryn till samma pris som påfyllnad. När jag gjorde dem var hon nyutbildad och hyrde ett litet rum i en salong och jobbade extra som taxichaufför. Nu har hon en egen salong och utbildar andra. Så glad för hennes skull!
Naglarna gjorde jag i mörkret för nagellampan råkade ramla i bordet och gå sönder, men de får duga! Inte alla som gillar den här formen men jag älskar den!
 
I söndags var vi hemma hos pappa på fars dag också. Han gick runt med Isabelle en jätte lång stund så fick jag fika. Barnen hade fått frispel och båda bara skrek i typ en timme haha! Eller Elvie var blyg och Isabelle hade väl fått spunk, och då blev Elvie ledsen att inte jag kunde bära båda.
Sen mot kvällen hade kim barnen ett tag eftersom det var farsdag och jag/vi vill att kim ska träffa isabelle iallafall en gång i veckan. Jag hade hjälpt Elvie måla en teckning som han fick i present.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback