Stalker?!

Imorse ringde ett samtal från ett mobilnummer och jag svarade det vanliga "hej det är Emelie". Efter lite tystnad fick jag ett sms "hej Emelie". Frågade vem det var och då sa personen att hen säger om jag är ensam. 

Jag tycker sånt här BARA är obehagligt och inte kul någonstans. Så OM någon jag känner "skojar" så säg till för Jag tar sånt här väldigt allvarligt och skulle bli lugnare då. Blev utsatt en gång innan jag och Kim flyttade ihop då någon ringde och aldrig sa något och bara stönade. Kände mig förföljd väldigt länge och vågade knappt gå från bilen när det var mörkt. 

Kollade upp numret på Eniro och då kom numret upp när jag skrev, alltså har jag sökt på det förut. Nu har jag tagit bort min blocket annons och dolt min adress på Eniro. 

Förr blev man rädd av sånt här men det är inget mot vad man blir när man har barn. Tänk om någon skulle attackera mig eller ännu värre - barnen när jag går till bilen? Följer efter mig till dagis? Tar sig in i min lägenhet när jag har barnen och gör något? Nej fy!!! Jag hoppas det är någon idiot som skämtar men det är fan inge kul!! 

Vill ni ringa numret och se vem som svarar så säg gärna det till mig då. 

aq » Riikka

Men fy vad obehagligt! Man kan ju bli paranoid för mindre. Hoppas att det var någon som är riktigt dålig på att "skoja till det". Annars är det ju bara obehagligt rakt av! Vad är det för fel på människor? !

2015-11-19 // 11:35:54

Fy vad obehagligt! Konstigt att det börjar nu när du är "singel" :0 om det fortsätter måste du ju polisanmäla! Kram

2015-11-19 // 11:53:55

Fan va obehagligt! Hojta om det blir värre, man får alltid reda på vem det är om det behövs.

2015-11-19 // 23:58:19
aq » C

Polisanmäl!! Iallafall upplysa dom om detta... Fyfan va obehagligt :(

2015-11-20 // 12:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback