Fullt ös!👯

Tack för era svar om jackan, ni bekrÀftade min magkÀnsla sÄ det blir den blÄ! Ska köpa höstskor ocksÄ bÄde till dagis och lite finare som hon kan ha privat.

IgĂ„r jobbade Angelica sĂ„ vi hade Alva hela dagen Vilket var jĂ€tte kul men framför allt för Elvie! Jag skulle natta bĂ„da sjĂ€lv medans mamma hade Isabelle och jag undrade lite hur det skulle gĂ„ för jag har aldrig nattat Alva men hon somnade pĂ„ 10 minuter och Elvie 5 minuter efter det! đŸ’Ș 

Vi Ă„kte hem pĂ„ kvĂ€llen efter att vi Ă€tit middag. Jag stĂ€lldes inför det hĂ€r dilemmat nĂ€r Elvie somnat i bilen pĂ„ kvĂ€llen och borde bli buren upp i sömnen till sĂ€ngen. Parkerade och tog upp Isabelle först till lĂ€genheten, stĂ€llde babyskyddet i hallen, lĂ„ste dörren och sprang ut till bilen igen. DĂ„ sjĂ€lvklart börjat min bil strula igen och den gĂ„r inte att lĂ„sa upp!! Förardörren gick sĂ„klart men inte de andra, inte ens frĂ„n insidan. FruktansvĂ€rt stressande!! Som tur var hade jag tagit av henne bĂ€ltet innan sĂ„ jag vĂ€ckte henne lite och drog henne till framsĂ€tet men hon blev Ă€ndĂ„ rĂ€dd att vakna pĂ„ det sĂ€ttet. Sen plötsligt gĂ„r larmet och tjuter skit lĂ€nge och gĂ„r inte att stĂ€nga av och Elvie stog och snyftade och var jĂ€tte trött och jag visste att Isabelle gallskrek i lĂ€genheten. LĂ€mnade bilkrĂ€ket blinkades nĂ€r larmet slutat gĂ„. 

I lĂ€genheten ser jag direkt att Charlie bĂ„de kissat och bajsat i min sĂ€ng. Av med Elvies klĂ€der, byta blöja och direkt ner i sĂ€ngen. Tog upp Isabelle och tröstade henne och försökte samtidigt slĂ€nga in sĂ€ngklĂ€der och tĂ€cke i tvĂ€ttmaskinen. Tror nog inte att jag kan vara borta över natten Ă€n för det gick bra innan nĂ€r han fick nya maten, men nu nĂ€r Jag sov borta protesterade han mer Ă€n nĂ„nsin och bĂ„de kissade och bajsade i sĂ€ngen. Och sĂ€ngen Ă€r vĂ€l kanske just den platsen man inte vill ha som kattlĂ„da. Är SÅ less pĂ„ att hela tiden fĂ„ bĂ€dda rent och tvĂ€tta alla sĂ€ngklĂ€der, tĂ€cken och kuddar. 

Idag ska jag ha barnen till klockan 2 ungefĂ€r sen kommer Annih sĂ„ ska vi fixa oss och ladda inför Lisas och Tommys födelsedagsfest ikvĂ€ll! 


Tog massa fina bilder pĂ„ barnen men jag kan inte lĂ€gga upp bilder pĂ„ Alvas ansikte  och det mĂ„ste man respektera sĂ„ de fĂ„r hamna i familjealbumet! â˜ș


Standard med Emil i lönnerberga och bus i sĂ€ngen nĂ€r mamma försöker vakna till. Elvie Ă€r sĂ„ gullig mot Isabelle och har inte slagit till henne pĂ„ huvudet pĂ„ hela veckan. Bara en gĂ„ng i början av veckan. Förut gjorde hon det hela tiden - sjukt jobbigt!! Hon vill hĂ„lla och hjĂ€lpa till hela tiden och det Ă€r sĂ„ kul att se som mamma ❀

Vilken jacka? HjÀlp!

Ska köpa en jacka frĂ„n h&m till Elvie och kan inte bestĂ€mma mig vilken jag ska ta. En blommig lite billigare som ser uppiggande ut, eller en blĂ„, fluffig, mer höstig? Skiljer 100kr i pris bara. 

TjejkvĂ€ll 💕

IgĂ„r efter dagis Ă„kte vi hem till mamma för tjejkvĂ€ll! Jag var sĂ„ sjuuuukt trött sĂ„ jag undrade hur jag skulle orka hĂ„lla mig vaken. LĂ„g i soffan med Isabelle och somnade. Vaknade till av att Isabelle lĂ„g och tittade men rĂ„kade somna igen. Vaknade igen av att mamma tog Isabelle som nu börjat grĂ„ta och sa att jag kunde gĂ„ och sova i sĂ€ngen istĂ€llet. Jag hade tydligen sovit med ögonen öppna och mamma var tvungen att kolla sĂ„ jag hade puls haha! 
Just dom hĂ€r nĂ€tterna som man lĂ€gger sig sent och elvie och Isabelle vaknar omvartannat och tar morgon vid 5 Ă€r jag sĂ„Ă„Ă„ trött dagen efter. 

Angelica och Alva kom pĂ„ kvĂ€llen och dĂ„ blev det fullt ös pĂ„ barnen. Vi kĂ€kade middag och nattade ungar. Halv tio ungefĂ€r sov allihop och dĂ„ förberedde vi chips och dip, godis och myrstack med kex (googla om ni inte vet vad det Ă€r-sĂ„Ă„Ă„Ă„ gott!!) och ett glas vin. Vi satt och skrattade till Svensson Svensson innan klockan vart 12 och vi borde sova. Men Jaa... SjĂ€lvklart började jag och mamma pyssla sĂ„ vi la oss nog vid 3... 

Jag sa Ă„t mamma att vĂ€cka mig nĂ€r barnen vaknade för dom sov i hennes sĂ€ng men nu Ă€r klockan snart 10 och hon har fortfarande inte "vĂ€ckt mig". Fina mamma. Nu ska jag gĂ„ ner strax för Isabelle vaknar nĂ€r som helst. 

Idag ska vi bara leka hĂ€r och sen ska jag hem och ha fredagsmys med idol i vanlig ordning! Imorgon kommer Annih hem till mig sĂ„ ska vi göra oss iordning tillsammans innan vi Ă„ker till Stockholm 😃 

En liten puppa 


En liten surpuppa! Det var inte sĂ„ kul att bli lindad tydligen. 

Hösten Àr hÀr!

Nelly kan ju faktiskt vara bÀsta sidan att shoppa ifrÄn, för de har sÄ himla mycket! Provade höga jeans för första gÄngen i helgen och jag kommer defintivt köpa ett par egna! Hur snygg var inte den hÀr outfiten? LÀnk finns till varje plagg.

Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
Sponsrat inlÀggAmningshets - Deja vĂș

Det hÀr skrev jag för nÄgra veckor sen. LÀgger upp det, sÄ fortsÀtter jag frÄn idag sen:
 
Idag blir Isabelle 5 veckor och jag funderar starkt pĂ„ att ge upp amningen TYVÄRR. LĂ€ngtade efter att fĂ„ kĂ€nna den dĂ€r mysiga amningen den hĂ€r gĂ„ngen och var sĂ„ glad nĂ€r det verkade fungera. Men det har blivit lite likadant som med Elvie....
 
Jag minns inte vad jag har skrivit sist om amningen men jag ammade verkligen HELA tiden och ÀndÄ hade hon gÄtt ner nÀstan 200 gram pÄ 5 dagar. Jag blev ordinerad att ge ersÀttning efter amning sÄ det höll vi pÄ med under helgen sen fick jag komma tillbaka pÄ mÄndagen. DÄ hade hon gÄtt upp litegrann men jag skulle fortsÀtta ge ersÀttning efter amning under en vecka för att hon skulle komma upp i födelsevikten.
SjÀlvklart kÀnner man stress och Ängest över att det inte kÀnns som att mjölken rÀcker till nÀr man ammar sÄ ofta men att hon ÀndÄ gÄr ner i vikt. Dessutom har jag amningsnapp och lÀste att det kan hjÀlpa att ta bort den sÄ jag har kÀmpat bÄde med att trÀna bort den, ge ersÀttning och amma. Napparna bara lossnade hela tiden sÄ jag fick tejpa med kirurgtejp och fick sÄr av tejpen till slut för att jag ammade sÄ ofta.
 
Och sÄ satt jag dag in och dag ut med nötande av tejp ovanpÄ sÄr, övade pÄ att ta bort nappen vilket ledde till skrik och gap frÄn isabelles sida och svett frÄn min sida, amma, ge ersÀttning...och ja..det Àr vÀl typ det jag har gjort. Sen dessutom avled min kollega och jag började drömma massa mardrömmar och tÀnkte mycket pÄ henne, jag och kim separerade och jag har flyttat bara pÄ nÄgra dagar, haft bÄda barnen ensam dÄ och dÄ och isabelle pÄ heltid, mamma - min frÀmsta stöttepelare Äkte utomlands
FrÄn idag:
Jag var som sagt tvungen att ge Isabelle ersÀttning efter varje mÄl under 1,5 veckas tid precis som med Elvie. Vet inte om det Àr min mjölk eller amningsnappen som gjort att de inte fÄtt i sig sÄ mycket som de skulle. I slutet av den veckan vÀgrade hon amma. orkar inte ens skriva hur mycket jag kÀmpade och ville slita av mig hÄret,men till sist satt jag och pumpade nÀr hon sov bara för att jag inte ville att mjölken skulle sina.
 
Hon hade gÄtt upp bra i vikt mÄndagen dÀrpÄ men det var ju tack vare all ersÀttning. Hon sa att jag kunde satsa mer pÄ amningen nu men det var ju omöjligt eftersom hon bara skrek vare sig jag hade amningsnapp eller inte.
 
Dessutom kan jag kÀnna nu eftersom att vi hade separerat att det kanske Àr lika bra. Ska kim ha henne en natt fÄr jag typ pumpa i flera dagar innan för att han ska ha sÄ det rÀcker och pumpa ur hela tiden nÀr jag Àr ensam för att inte fÄ mjölkstockning. KÀndes riktigt trist trots allt och jag provar fortfarande trycka ut mjölk ibland bara för att se OM jag kan amma fortfarande. Försöker amma ibland, men det gÄr sjÀlvklart inte, hon tar inte ens tag. bara skriker och undrar nÀr flaskan kommer.
 
Konstigt egentligen att man alltid fÄr den dÀr kÀnslan av dÄligt samvete nÀr folk tar för givet att man ammar. Typ i en affÀr om Isabelle grÄter. "Du kan amma i provrummet". Vad sÀger man dÄ? "NÀÀ jag kan inte amma!" och sen drar man sin historia om varför? NÀ, man bara fÄr dÄligt samvete, skÀms lite, ler lite obekvÀmt och gÄr ut till bilen med sin skrikande bebis och ger en flaska i smyg.
Men faktiskt tycker jag fler och fler börjar bli mer accepterande över ens val/eller inte val, att inte amma. Kan dock inte riktigt slÀppa att min barnmorska kallade mig för "den lata generationen" för att jag inte kunde amma Elvie. Tydligen gav jag upp för lÀtt. Och lÄt det vara sÄ dÄ, men ingen annan Àn jag vet hur mycket jag kÀmpade och hur dÄligt jag mÄdde. BÄda gÄngerna jag börjat med ersÀttning har jag mÄtt bÀttre psykiskt Àven om det varit trÄkigt.
 
SÄ tack och hej amningen, vi fick iallfall 1,5 mÄnad tillsammans denna gÄng.
 
pÄ BB nÀr jag försöka lÀra mig hur man gör haha!
 
Nöjd bebis

Hej pÄ er!

Nu sover Isabelle en stund sÄ jag tÀnkte faktiskt passa pÄ att blogga lite frÄn datorn. Hoppas jag hinner stÀda lite och hÀnga tvÀtt ocksÄ innan jag ska hÀmta Elvie pÄ dagis klockan 2 för sen ska vi hem till mamma och sova dÀr precis som förra torsdagen. Idag ska Alva och Angelica ocksÄ sova över sÄ vi fÄr en riktig tjejkvÀll!
 
Jag har helt tappat blogg-gnistan pÄ sistone vilket Àr trÄkigt och ska försöka skÀrpa mig, för minnen Àr sÄ himla viktigt och jag vet att jag kommer Ängra mig nÀr jag sen ska gÄ tillbaka i arkiven och lÀsa som jag ofta gör
Isabelle Àr inne i sin 8-veckors fas med korta sovstunder dÄ hon sover vÀldigt lÀtt och vaknar av minsta ljud, och dessutom försvinner jag in i "Vampire diaries" som jag tittar pÄ varje ledig stund jag har. Sen fÄr vi inte glömma att jag har Elvie mycket och att blogga med tvÄ barn hÀrjandes Àr i princip omöjligt haha!
 
Hur som haver sÄ flyter vardagen pÄ bÀttre och bÀttre. Jag var sÄ nervös över att ha bÄda barnen sjÀlv. Hur ska det gÄ att att bÀra in matkassar frÄn bilen? Hur ska jag hinna ge Elvie uppmÀrksamhet? Hinna laga mat? Hinna pyssla och rita med Elvie? TvÀttstuga? Hur ska jag kunna natta Elvie om isabelle Àr vaken och gnÀllig? NÀr ska jag hinna diska? Hur ska jag kunna gÄ till lekparken dÄ Isabelle vaknar sÄ fort vagnen stÄr still? Hur ska jag kunna bada Elvie dÄ hon blir sÄ rastlös om inte jag duschar samtidigt? Men allt löser sig! Det blir bara lite extra kÀmpigt, men det Àr en vardag det med och man blir van att klara sig sjÀlv och inte fÄ nÄgon hjÀlp som man annars varit ganska van vid efter klockan 17.
 
BÀrsele Àr ju ett bra ledord. TyvÀrr har hon börjat rata den lite men det gÄr ÀndÄ. Jag försöker inkludera Elvie i sÄ mycket jag gör med Isabelle sÄ hon fÄr hjÀlpa till och behöver jag göra nÄgot ensam med henne (typ natta eller trösta) förklarar jag för Elvie att jag snart Àr fÀrdig. Jag lagar extra mycket mat till Elvie och lÀgger i matlÄdor sÄ behöver man inte laga varje gÄng. TvÀttmaskin fanns i lÀgenheten THANK GOD. Storhandla har jag gjort en gÄng men nu kommer jag göra det nÀr kim har Elvie eller nÀr han har bÄda. Man fÄr helt enkelt lÄta det bli stökigt nÀr bÄda Àr vakna och stÀda nÀr de sover pÄ kvÀllen innan jag lÀgger mig. Elvie har somnat sjÀlv 3 nÀtter irad nu sÄ det verkar ju funka! Att grÄta sig till sömns tror jag inte pÄ sÄ varje gÄng hon ropar gÄr jag in, stoppar om igen, sjunger en sÄng, berÀttar att snutten, napparna och dockan Àr dÀr och att hon kan lyssna lite pÄ musiken och försöka somna sÄ kommer mamma om en stund igen. och det har funkat! SÄ himla skönt!
 
Kim har haft Isabelle över natten en dag förra veckan och ska ha bÄda igen lördag-söndag. Lisa fyller 25 och dÄ ska jag fira hennes födelsedag. Ska bli sÄ himla kul för jag har missat den flera gÄnger.
 
NÀhÀpp nu mÄste jag försöka hinna förbereda allt innan jag ska Äka, hon sover fortfarande *peppar peppar*! Jag tÀnker ofta att jag ska blogga om "det hÀr och det hÀr" sen blir det aldrig av, men ska försöka ta mig tid frÄn mobilen iallafall Àven om det kanske blir korta inlÀgg.
 
PS. Provade en ny mat till charlie som hade lite kattmynta i sig och sen dess har han inte kissat i sÀngen, HALLELUJAH!! höll pÄ att slita av mig hÄret av all tvÀtt av sÀngklÀder, tÀcken och kuddar. tack charlie för att jag slipper den stressen!
 
BerÀttar resten i bilder
 
Isabelle igÄrkvÀll nÀr hon just hade somnat. Tog sin lilla tid. Just nÀr man trodde att hon hade somnat sa det "pling" sen tittade hon igen.
 
I lördags nÀr kim hade barnen tog jag och syster en tjejkvÀll och skakade vÄra lurviga pÄ krogen. Var riktigt lÀnge sen och superkul!
 
I söndags Äkte jag och Isabelle hem till Kim och Elvie efter att vi varit pÄ Johan och Saras dop. TÀnk att jag saknar henne sÄ mycket bara efter en dag :'( var en mysig kvÀll överlag och jag blev faktiskt kvar över natten. Söta tofflor Elvie har fÄtt va? Har lÀngtat tills hon kan ha tofflor! Dom finns ju bara i större storlekar annars vad jag har sett.
 
Skulle natta Isabelle och provade köra henne i mammas gamla dockvagn hihi. Den blev succe för hon somnade!
 
NacktrÀning för isabelle och paradise hotel för mig och Charlie.
 
Elvie vill alltid hÄlla i Isabelle, men sÄ fort hon gör minsta ljud eller börjar grÄta sÀger hon "neej" och föser bort henne :P
 
NÀr isabelle lÄg hÀr somnade hon. OJ vad Elvie blev stolt! Hon ville hÄlla henne hela kvÀllen sen och skulle hÄlla i flaskan och ta hand om henne hela tiden.
 
Gissa kroppsdelen? hihi
 

Mitt (o)perfekta liv

Har alla verkligen sÄ perfekta liv som det ser ut eller Àr det bara en fasad?Eller Àr det bara det man vÀljer att visa upp? 
 
Jag fluktade nyss in pÄ instagram och sÄg bara allas familjekvÀllar med vÀlstÀdade hem, glada barn, snacksskÄlar, tÀnda ljus, vÀltrÀnade mÀnniskor, perfekt gjorda naglar och fina pussbilder. Ville anmÀla mig till soc direkt. Eller Psyk. SkÀmt Äsido. 
 
SjÀlv kom jag hem och Isabelle hade ont i magen i nÄgot som kÀndes som flera timmar och bara gallskrek. Elvie har bara sovit en stund idag och var otÄlig och svartsjuk. HÄrdhÀnt mot bÄde katten, Isabelle och ville bli buren hela tiden. Jag blev helt svettig och det kÀndes som att ryggen skulle gÄ av. Elvie gick barsÀkargÄng och stökade ner allt hon kom över och jag mutade henne med bamse och godis. Fortfarande bÀrandes pÄ en gallskrikande bebis kommer jag pÄ att Elvie behöver mat och fick med en hand bre en macka, skÀra Àpple och ge en yoghurt som hon knappt ville röra (det finns ju godis man kunde fÄ om man bara var lite jÀvlig).
 
Katten har kommit pÄ att vi ska bo hÀr nu och vill protestera lite. Han kissade i min sÀng igÄr och idag nÀr jag kom hem hade han kissat nÄgra gÄnger till. Bytte till mina sista lakan och han var genast dÀr och krafsade. StÀngde dörren till vardagsrummet dÀr sÀngen stÄr för att fÄ ett problem mindre och elvie var genast dÀr och öppnade den. Jag stÀngde den, hon sÄg en utmaning och öppnade den och sÄdÀr höll vi pÄ.
 
Hon hittade majskrokar i skÄpet och öppnade sÄdÀr pÄ eget bevÄg, hÀllde ut allihop i vardagsrummet och insÄg hur kul det var nÀr man kunde göra dom till smulor (notera att Isabelle fortfarande skriker och vid det hÀr laget har spytt ner hela min tröja).
Magen skriker och jag kommer pÄ att jag bara Àtit tvÄ Àgg pÄ hela dagen och jag hÄller dessutom pÄ att kissa pÄ mig. 
 
Ringer Kim i ren desperation och ber honom komma och hjÀlpa mig. Hemmet faller isÀr, barnen har fÄtt fnatt och katten pissar ner alla lakan som finns. Precis dÄ hör jag Charlie gÄ pÄ kattlÄdan och jag drar en lÀttnadens suck. DÄ hör jag elvie ta nÀvar fulla med kattsand och kastar ut pÄ hallgolvet. Charlie springer chockad dÀrifrÄn utan att ha hunnit kissa. Jag bryter ihop. 
 
Nu sover Àntligen bÄda barnen, elvie sover pÄ ett tÀcke dÄ lakanen Àr slut och jag ber till högre makter att Charlie ska lÄta min sÀng vara dÄ jag spayat ner hela med citron. So far so good.
 
Nu ligger jag och Charlie och gosar i soffan och Jag har tryckt i mig en hel chokladkaka och somnade till pÄ soffan redan under första idolpausen. EnsamstÄende tvÄbarnsmamma vid 25 Ärs Älder som tröstÀter choklad ensam pÄ fredagskvÀllarna.
NÀr jag var liten var det var precis sÄ jag ville att mitt liv skulle se ut nÀr jag blev stor. Not.
Bit ihop. HÄller mig nog ifrÄn instagram ikvÀll. 
 
Dessutom var min kollegas begravning idag och jag har grĂ„tit floder och fĂ„tt sĂ€ga hejdĂ„. Att se hennes syster sitta med rak rygg och se tĂ„rarna rinna genom hela ceremonin var riktigt jobbigt. Hon var sĂ„ ung sĂ„ det kunde lika gĂ€rna varit jag som satt dĂ€r pĂ„ min systers begravning. NĂ€r prĂ€sten sa att Claires man nu ska bĂ€ra Claire till graven och jag ser han resa sig upp och gĂ„ mot urnan helt rödgrĂ„ten bröt jag ihop. Hennes 8 Ă„riga son gick ledsen ut ur församlingssalen tillsammans med honom. Fina, fina Claire. Dumma jĂ€vla cancer. 💔🌾
 
Imorgon ska det bli en bĂ€ttre dag. Jag har barnen pĂ„ förmiddagen och sen ska bĂ„da sova hos Kim över natten för första gĂ„ngen. SjĂ€lv ska Jag gĂ„ ut för första gĂ„ngen och dansa och ha kul pĂ„ torekĂ€llberget med min syster hade jag tĂ€nkt â˜ș det behöver jag kĂ€nner jag! 
 Varit lite M.I.A

Hej pÄ er!
Nu har jag inte bloggat pÄ ett tag. Jag har verkligen haft sÄ fullt upp bÄde med barnen och med mitt huvud sÄ bloggen har fÄtt vara lite pÄ stand-by ett tag. Som vissa av er redan kanske har sett pÄ Instagram sÄ har jag flyttat ut frÄn huset och till en egen lÀgenhet. Det kom som en chock för vissa och kanske lite mer vÀntat för mina nÀrmare vÀnner.
 
Mitt och Kims tÄg har Äkt lite hackigt pÄ rÀlsen ganska lÀnge skulle man vÀl kunna sÀga, och vi har pratat en del om att flytta isÀr, och efter förlossningen blev det Ànnu mer pÄtagligt hur vi hade det.
 
Vi bÄda Àlskar varandra men det skar sig och vi hamnade i en ond spiral. Vi försökte flera gÄnger att "skÀrpa oss" men hamnade dÀr igen och till bÄdas besvikelse sÄg vi ingen annan utvÀg till slut. Jag lyckades genom Carro fÄ hyra en lÀgenhet i andra hand med vÀldigt kort varsel (lÀs: 1 dag) och allt hÀnde vÀldigt snabbt. Vi bÄda har grÄtit massor och Àr ledsna att det blivit som det blivit men vi hoppas att vi ska kunna lösa det med tiden. Och om inte annat har mina barn en bra pappa och vi fÄr vara vÀnner. Vi Àr inte osams och samarbetar med barnen pÄ bÀsta sÀtt.
Isabelle bor hos mig pÄ heltid men han fÄr trÀffa henne precis nÀr han vill och Elvie Àr tanken att hon ska bo 50/50 men vi har hittills haft nÄgon dag hÀr och dÀr för att det inte ska bli sÄ stor omstÀllning för henne (och för oss). Hon gÄr sÄklart kvar pÄ förskolan dÀr hon gÄr nu sÄ det blir en del körande för mig nu mellan SödertÀlje och förskolan.
 
Jag har bott hÀr sen i fredags och börjar komma iordning. KÀnner mig sÄklart inte som hemma Ànnu men jag Àlskar lÀgenheten och lÀget och har varit hÀr flera gÄnger innan. Elvie har till och med sovit middag hÀr förut en gÄng komiskt nog.
 
Ja ni förstĂ„r kanske att jag har haft annat i tankarna Ă€n bloggen. Idag sover Elvie hos Kim och Isabelle sover just nu, men hon hĂ„ller pĂ„ att vakna sĂ„ jag ska avrunda och ge henne lite mat. FĂ„r skriva mer sen! ♄ TĂ€nkte att jag skulle ta upp bloggen igen, den har trots allt sen 2009 varit mitt bollplank och jag kĂ€nner nĂ„gon slags trygghet nĂ€r jag bloggar och fĂ„r ordning pĂ„ hjĂ€rnkontoret dĂ€ruppe..