Hej på er!

Nu sover Isabelle en stund så jag tänkte faktiskt passa på att blogga lite från datorn. Hoppas jag hinner städa lite och hänga tvätt också innan jag ska hämta Elvie på dagis klockan 2 för sen ska vi hem till mamma och sova där precis som förra torsdagen. Idag ska Alva och Angelica också sova över så vi får en riktig tjejkväll!
 
Jag har helt tappat blogg-gnistan på sistone vilket är tråkigt och ska försöka skärpa mig, för minnen är så himla viktigt och jag vet att jag kommer ångra mig när jag sen ska gå tillbaka i arkiven och läsa som jag ofta gör
Isabelle är inne i sin 8-veckors fas med korta sovstunder då hon sover väldigt lätt och vaknar av minsta ljud, och dessutom försvinner jag in i "Vampire diaries" som jag tittar på varje ledig stund jag har. Sen får vi inte glömma att jag har Elvie mycket och att blogga med två barn härjandes är i princip omöjligt haha!
 
Hur som haver så flyter vardagen på bättre och bättre. Jag var så nervös över att ha båda barnen själv. Hur ska det gå att att bära in matkassar från bilen? Hur ska jag hinna ge Elvie uppmärksamhet? Hinna laga mat? Hinna pyssla och rita med Elvie? Tvättstuga? Hur ska jag kunna natta Elvie om isabelle är vaken och gnällig? När ska jag hinna diska? Hur ska jag kunna gå till lekparken då Isabelle vaknar så fort vagnen står still? Hur ska jag kunna bada Elvie då hon blir så rastlös om inte jag duschar samtidigt? Men allt löser sig! Det blir bara lite extra kämpigt, men det är en vardag det med och man blir van att klara sig själv och inte få någon hjälp som man annars varit ganska van vid efter klockan 17.
 
Bärsele är ju ett bra ledord. Tyvärr har hon börjat rata den lite men det går ändå. Jag försöker inkludera Elvie i så mycket jag gör med Isabelle så hon får hjälpa till och behöver jag göra något ensam med henne (typ natta eller trösta) förklarar jag för Elvie att jag snart är färdig. Jag lagar extra mycket mat till Elvie och lägger i matlådor så behöver man inte laga varje gång. Tvättmaskin fanns i lägenheten THANK GOD. Storhandla har jag gjort en gång men nu kommer jag göra det när kim har Elvie eller när han har båda. Man får helt enkelt låta det bli stökigt när båda är vakna och städa när de sover på kvällen innan jag lägger mig. Elvie har somnat själv 3 nätter irad nu så det verkar ju funka! Att gråta sig till sömns tror jag inte på så varje gång hon ropar går jag in, stoppar om igen, sjunger en sång, berättar att snutten, napparna och dockan är där och att hon kan lyssna lite på musiken och försöka somna så kommer mamma om en stund igen. och det har funkat! Så himla skönt!
 
Kim har haft Isabelle över natten en dag förra veckan och ska ha båda igen lördag-söndag. Lisa fyller 25 och då ska jag fira hennes födelsedag. Ska bli så himla kul för jag har missat den flera gånger.
 
Nähäpp nu måste jag försöka hinna förbereda allt innan jag ska åka, hon sover fortfarande *peppar peppar*! Jag tänker ofta att jag ska blogga om "det här och det här" sen blir det aldrig av, men ska försöka ta mig tid från mobilen iallafall även om det kanske blir korta inlägg.
 
PS. Provade en ny mat till charlie som hade lite kattmynta i sig och sen dess har han inte kissat i sängen, HALLELUJAH!! höll på att slita av mig håret av all tvätt av sängkläder, täcken och kuddar. tack charlie för att jag slipper den stressen!
 
Berättar resten i bilder
 
Isabelle igårkväll när hon just hade somnat. Tog sin lilla tid. Just när man trodde att hon hade somnat sa det "pling" sen tittade hon igen.
 
I lördags när kim hade barnen tog jag och syster en tjejkväll och skakade våra lurviga på krogen. Var riktigt länge sen och superkul!
 
I söndags åkte jag och Isabelle hem till Kim och Elvie efter att vi varit på Johan och Saras dop. Tänk att jag saknar henne så mycket bara efter en dag :'( var en mysig kväll överlag och jag blev faktiskt kvar över natten. Söta tofflor Elvie har fått va? Har längtat tills hon kan ha tofflor! Dom finns ju bara i större storlekar annars vad jag har sett.
 
Skulle natta Isabelle och provade köra henne i mammas gamla dockvagn hihi. Den blev succe för hon somnade!
 
Nackträning för isabelle och paradise hotel för mig och Charlie.
 
Elvie vill alltid hålla i Isabelle, men så fort hon gör minsta ljud eller börjar gråta säger hon "neej" och föser bort henne :P
 
När isabelle låg här somnade hon. OJ vad Elvie blev stolt! Hon ville hålla henne hela kvällen sen och skulle hålla i flaskan och ta hand om henne hela tiden.
 
Gissa kroppsdelen? hihi
 


Jag tycker också man ska göra så när ens barn sover själva och blir ledsna. Att gå in trösta försöka hitta sätt så de kommer till ro och somnar igen! :) Jag tycker du är sjukt stark och duktig. Sen det här med amningen i det andra inlägget så kan man inte göra mer än att försöka och funkar det inte så funkar det inte! Det bästa är ju att både du och bevis mår bra! 😘 ses på tisdag 😄

Svar: ja verkligen! läste det där du skrev att de ibland skriker "för att skrika" eller något sånt. Jag märkte det för första gången häromdagen :P Hon låg i babyskyddet och jag kunde inte gå dit då och hon skrek i 10 sekunder sen somnade hon. som att det var "sista skriket" haha! Men Elvie är så stor så hon ropar på mig för att se så jag är kvar tror jag. :) ja det gör vi! ska bli så kul!!!
kimelie.blogg.se

2015-10-22 // 11:55:34

Bebis* haha

2015-10-22 // 11:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback