Varit lite M.I.A

Hej på er!
Nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag har verkligen haft så fullt upp både med barnen och med mitt huvud så bloggen har fått vara lite på stand-by ett tag. Som vissa av er redan kanske har sett på Instagram så har jag flyttat ut från huset och till en egen lägenhet. Det kom som en chock för vissa och kanske lite mer väntat för mina närmare vänner.
 
Mitt och Kims tåg har åkt lite hackigt på rälsen ganska länge skulle man väl kunna säga, och vi har pratat en del om att flytta isär, och efter förlossningen blev det ännu mer påtagligt hur vi hade det.
 
Vi båda älskar varandra men det skar sig och vi hamnade i en ond spiral. Vi försökte flera gånger att "skärpa oss" men hamnade där igen och till bådas besvikelse såg vi ingen annan utväg till slut. Jag lyckades genom Carro få hyra en lägenhet i andra hand med väldigt kort varsel (läs: 1 dag) och allt hände väldigt snabbt. Vi båda har gråtit massor och är ledsna att det blivit som det blivit men vi hoppas att vi ska kunna lösa det med tiden. Och om inte annat har mina barn en bra pappa och vi får vara vänner. Vi är inte osams och samarbetar med barnen på bästa sätt.
Isabelle bor hos mig på heltid men han får träffa henne precis när han vill och Elvie är tanken att hon ska bo 50/50 men vi har hittills haft någon dag här och där för att det inte ska bli så stor omställning för henne (och för oss). Hon går såklart kvar på förskolan där hon går nu så det blir en del körande för mig nu mellan Södertälje och förskolan.
 
Jag har bott här sen i fredags och börjar komma iordning. Känner mig såklart inte som hemma ännu men jag älskar lägenheten och läget och har varit här flera gånger innan. Elvie har till och med sovit middag här förut en gång komiskt nog.
 
Ja ni förstår kanske att jag har haft annat i tankarna än bloggen. Idag sover Elvie hos Kim och Isabelle sover just nu, men hon håller på att vakna så jag ska avrunda och ge henne lite mat. Får skriva mer sen! ♥ Tänkte att jag skulle ta upp bloggen igen, den har trots allt sen 2009 varit mitt bollplank och jag känner någon slags trygghet när jag bloggar och får ordning på hjärnkontoret däruppe..
 
 


aq » Lisa

Usch vad tråkigt allt som hänt, hoppas allt löser sig och att ni hittar tillbaka. Skönt att ni är "vänner" och så. Styrkekramar till dig

2015-10-08 // 00:50:02

❤❤

2015-10-08 // 08:27:30
aq » C

Du, ni, är verkligen så starka. Så vackert att ta ett sådant beslut (förstå mig rätt). <3

2015-10-08 // 08:33:52
aq » Riikka

Oavsett hur det löser sig mellan dig och Kim så löser det sig till det bästa. Det är trotts allt väldigt starkt av er att komma fram till detta beslut gemensamt och sen göra det bästa av situationen. Vi har bara träffats ibland, men som jag skrev på instagram. Jag går hemma om dagarna, har snart även en liten på utsidan så behöver du någon att dricka kaffe med och en stund att tänka på annat så är det bara att höra av dig. Jag pratar gärna bebisprat med någon :)

2015-10-08 // 09:19:17
aq » Linda

Oj tråkigt att höra men det är så det är i bland.... hoppas ni har det bra ändå!!! kram på dig <3

2015-10-08 // 17:31:17

Allting löser sig, det gör det alltid. Med tiden kommer det visa sig varför det blev såhär. Du är en av mina förebilder, vet att du kommer klara detta galant ☺️

2015-10-08 // 18:05:00

Starkt beslut av er! Om du vill ha sällskap någon dag så kommer jag gärna över :)

2015-10-09 // 13:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback