Efter regn kommer solsken ☀️

Idag har det varit en mycket bättre dag! Jag är fortfarande lite öm i magen men det känns mycket bättre och jag hade ingen feber när jag vaknade imorse. Barnmorskan sa att man kan få som kolik efter förlossningen då det blir massa luft vid/i (?) tarmarna. Hädanefter kommer jag aldrig klaga på när bebisar har ont i magen. Det var som förlossningen gånger 25 för det tog liksom aldrig slut. Men som sagt, idag mår jag mycket bättre och har till och med plockat lite hemma när Isabelle sov en stund. Skönt att röra sig litegrann. 

Jag har inte riktigt fattat vad som varit fel med Isabelle för jag måste amma heeela tiden. Jag sitter och ammar och ammar ända tills hon somnar och har värsta matkoman, sen om jag lägger bort henne eller om Kim tar henne eller om hon vaknar börjar hon snutta järnet på sin hand och då är det bara att mata igen. 
Varje gång jag går på toa eller duschar gallskriker hon tills jag kommer tillbaka och Kim har svårt att trösta henne för att hon verkar så hungrig. Jag har verkligen inte fattat nånting och det är så frustrerande!! 

Idag var vi på BB för hörselkontroll och amningsuppföljning. Ena örat gick jättebra men andra örat var fullt med fosterfett så vi får komma tillbaka om två veckor, men exakt så blev det med Elvie så jag är inte orolig. 

Hon hade gått upp lite i vikt men inte tillräckligt mycket och jag fattade verkligen ingenting, amma är ju fan det enda jag gör 😧 
Hon har gått ner 5% av sin födelsevikt och 10% är okej så det är ingen fara men jag hade hoppats att hon skulle gått upp mer. 
Vi kom fram till att jag skulle amma båda brösten varje gång (oftast) och kanske pumpa ut lite innan för att hon ska få i sig den feta mjölken och sen amma lite kortare stunder istället för att nöta 30 minuter på ett bröst och sen direkt blir hon hungrig igen. Får se om det ger resultat. Men nu har det börjar droppa ur mitt andra bröst när jag ammar så jag tror produktionen har dragit igång rejält nu. 
När vi kom hem därifrån har hon varit mycket lugnare efter amningen och sovit gott eller tittat omkring sig. 
Antagligen är hon så hysterisk nu för att mjölken inte riktigt kommit igång och hon inte får i sig den feta mjölken som hon ska och konstant har varit hungrig. 

Riktigt Meck det där med amningen men vi kämpar på här hemma ☺️💕

Idag har Isabelle badat för första gången. Det var både ris och ros, men sen somnade hon i handduken ☺️


Påväg hem från BB idag. 

Det börjar kännas så kul nu när min mage är lite bättre, Isabelle verkar kunna komma till ro bättre (iallafall sen några timmar tillbaka) och jag är lite rörligare. 
Lite tråkigt bara att elvie har blivit pappas tjej dom här dagarna och ignorerar mig typ totalt. Fick inte ens en kram när hon kom hem idag 😭 men det blir säkert bättre snart när jag kan ge henne lite mer uppmärksamhet och Isabelle inte behöver snutta på mig hela hela tiden. Saknar min lilla rulta ju.. Känns lite tråkigt att inte kunna umgås som förut men snart blir det bättre när man själv mår lite bättre också ❤️


aq » Cecilia

Hon är jättefin! Hoppas att du kommer må bättre snart. Kram

2015-09-08 // 09:10:12

Hon blir snart mammas flicka igen ska du se 😊
Min mamma hade problem när hon ammade min storebror, han blev liksom aldrig mätt så hon gav ersättning lite då och då också. Kanske ska prova det om det inte sätter igång snart eller om hon inte blir mätt. Jättesöt liten krabat, man blir ju helt bebissjuk 😍

2015-09-08 // 12:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback