Första mötet mellan flickorna 🌸

Igår kom Elvie hit och skulle få träffa Isabelle för första gången. Jag hade inte jätte höga förhoppningar eftersom hon är så liten och inte riktigt förstår vad som händer eller att jag ens haft en bebis i magen. 

Först blev hon jätteglad när hon märkte att jag var i rummet hon kom in i, sen när hon såg vad jag hade i famnen blev hon väldigt osäker och obekväm. Jag lät superglad och sa att det var lillasyster och att det var bebisen mamma har haft i magen.
 
Hon vågade varken klappa eller röra henne men tittade lite nyfiket. 
Hon blev ganska pluttig och jag gav Isabelle till Kim för att ge elvie 100% av mig för en stund. Jag sa att Isabelle hade presenter till henne och då blev hon glad och ville öppna. 

Vi lekte med hennes presenter och då blev hon som vanligt igen, men varje gång Isabelle grät såg Elvie helt uppgiven ut och vid ett tillfälle blev hon själv nästan ledsen och ville ha nappen. 

Jag la Isabelle efter ett tag i hennes egen lilla säng så gosade vi med Elvie en stund. En barnmorska kom in och då pekade hon på sängen och sa "titta, titta" så lite stolt var hon nog allt. 

Jag kan tänka mig att det kommer bli mycket känslor hos elvie nu närmaste framtiden och även om Isabelle kräver mycket tid och jag VILL ge henne mycket tid som hon ska ha och som Elvie också fick när hon föddes, så ska jag verkligen kämpa för att inte elvie ska känna sig utanför, utan stolt och glad över sin nya syster. Jag är livrädd men jag hoppas att det ska gå bra ❤️ 

Blir säkert bättre när de ses i hemmamiljö också och inte på ett främmande sjukhus. Imorgon förmiddag får vi äntligen åka hem! Är så trött på att ligga här nu och jag saknar Elvie så att jag går sönder! Har knappt träffat henne sen i onsdags morse. Naw 😍 klart det är lite småläskigt första gången! Vet inte om Elvie är för liten än, men köp en docka (om ni inte redan har en) och lite tillbehör så kan Elvie byta t.ex när du gör det på Isabelle, ge napp eller flaska osv. Min styvdotter blev jätteintresserad av att leka med dockan och byta blöja osv när en vän till oss fick barn :)

2015-09-04 // 23:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback