Imorgon blir det Ă€ntligen bebis! 🌾

Eftersom inte vĂ€rkarna har kommit igĂ„ng och inte verkar göra det heller blir det igĂ„ngsĂ€ttning imorgon bitti. Eller jag ska ringa dem vid 8 sĂ„ jag gissar pĂ„ att vi Ă„ker in nĂ€r vi lĂ€mnat Elvie pĂ„ förskolan vid 9. 

KĂ€nns sĂ„ himla sjukt att min förlossning ska börja imorgon! Har varit vĂ€ldigt jobbiga dagar hĂ€r dĂ„ vattnet har runnit hela tiden, man har trott mer Ă€n nĂ„gonsin att det ska starta och förvĂ€rkarna har varit starkare men inte ökat i styrka. Har fĂ„tt hjĂ€lp av Kims mamma med bĂ„de hĂ€mtning och lĂ€mning pĂ„ förskolan igĂ„r och idag dĂ„ jag vill stanna hemma och rinna vatten i min ensamhet. MĂ„ste ha nĂ€ra till toan annars rinner det lĂ€ngs benen. 

Är vĂ€ldigt nervös för imorgon. Är rĂ€dd att det ska bli en utdragen förlossning, fĂ„ pinvĂ€rkar, öppna mig lĂ„ngsamt, fĂ„ vĂ€ldigt smĂ€rtsamma vĂ€rkar som jag inte kan hantera, att det ska gĂ„ snett och att jag ska fĂ„ göra kejsarsnitt och att allt bara ska gĂ„ Ă„t helvete. TĂ€nk om hon fĂ„tt en infektion och blir sjuk? TĂ€nk om jag blöder massa pga mitt lĂ„ga jĂ€rnvĂ€rde och typ..... Dör? Nej nu ska jag tĂ€nka positivt! Jag har fĂ„tt massa pepp av familj och vĂ€nner och nu ska jag glĂ€djas Ă„t att jag Ă€ntligen ska fĂ„ bli tvĂ„barnsmamma! 

Fick lite smĂ„ panik nu pĂ„ kvĂ€llen ocksĂ„ att livet kommer förĂ€ndras för Elvie för evigt efter imorgon ocksĂ„. Hon kommer inte vara nummer ett efter imorgon utan ha delad etta. Hur ska det gĂ„? Kommer vĂ„r relation förĂ€ndras och försĂ€mras under en period nu nĂ€r jag kommer ha ont och ha mycket fokus pĂ„ amning och anknytning? 

Jag Ă€r rĂ€dd men samtidigt sĂ„ glad! Kanske kĂ€nns lĂ€skigt ocksĂ„ eftersom att ingenting har hĂ€nt som jag hade tĂ€nkt mig, men snart Ă€r hon hos oss 💕🌾

Min mage har sjunkit otroligt mycket och det ska faktiskt bli ganska skönt att slippa bĂ€ra den 😅aq » CarroCline

Det rinner "sakta men sÀkert" för att huvudet Àr fixerat, sÄ det Àr bra :) tror man oroar sig för mycket i onödan, allting kommer gÄ superbra med Elvie <3 förlossningen kommer nog ocksÄ gÄ superbra. Lycka till med allt!

Svar: Huvudet Ă€r ruckbart men tror det proppar igen ibland och rör sig ibland och det Ă€r dĂ„ det rinner ut. För varje gĂ„ng jag rör mig rinner det typ lite :p sjukt irriterande :p tack sĂ„ mycket! ❀❀❀
kimelie.blogg.se

2015-09-01 // 23:17:07

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback