Livet som tvåbarnsmamma 🌸

Nu har det gått en vecka sen jag bloggade. Jag har inte riktigt haft tid, eller lust kanske. Har inte riktigt funnit inspirationen. 

Jag var på BVC med Isabelle i torsdags och enligt deras våg hade Isabelle gått ner 200 gram på sex dagar. Det kändes som ett slag i magen för jag ammar verkligen hela tiden och såg fram emot att åka dit. Men Lena sa att vågarna kan skilja så jag skulle komma dit på måndag (imorgon) igen så ska vi väga igen på samma våg. 
Något som också är frustrerande är att hon snuttar och skriker även om jag just ammat så Lena sa att jag kunde ge lite ersättning om jag ville tills vikten stabiliserat sig eftersom hon ännu inte nått födelsevikten.

Jag här kämpat med att försöka få bort amningsnappen och idag har jag faktiskt kunnat amma riktigt bra ändå utan den! Känns riktigt skönt, och sen får hon en liten dos ersättning 1-2 gånger om dagen. Ingen tuttförvirring än så länge så det känns jätte skönt! Hoppas innerligt på bättre siffror imorgon annars gräver jag ner mig. 

Annars har vi vågat oss ut lite och träffat lite vänner nu. Rebecka och Lisa var här i onsdags och igår var jag hemma hos Anna och träffade henne och malin. Vi har ju barn i samma ålder sen Har Malin fått sitt andra barn strax innan mig också, men jag kände mig inte redo att ta med båda eftersom jag ammar så mycket så Elvie fick vara hemma med Kim den här gången så åkte jag själv med Isabelle. 

På förskolan tyckte de att Elvie verkade hängig och snorig så hon var hemma torsdag, fredag också. Snorig är hon året runt när hon går på förskolan och det vet dem, men annars tycker jag att hon är helt vanlig hemma men jag kan ju inte veta hur hon är med dagistempot så vi stannade hemma. Åkte dock till mamma för att få lite hjälp med Elvie. De byggde lego, gjorde halsband och lekte så det var jätte bra att jag åkte dit. Inte så roligt för Elvie att vara med mig hela dagar ensam när jag har en bebis i tutten hela tiden och blir ganska stillasittande. 



Tänkte att Isabelle skulle träna ryggen men hon somnade istället 


Rebecka håller i Isabelle och håller snart i sin egen dotter 🌸



Kim och Isabelle myser 
Superfarsan! Elvie vill gärna bli buren när Isabelle är i selen 


Matkoma 
Kim och hans syster var i lekparken med Elvie, då fick jag dom här fina bilderna 

Idag var vi en sväng till dagis och lekte lite





Tröttfisan märkte inte att jag la ner henne (i 2 minuter 😂)


aq » Riikka

Jag set att du har en ergobaby. Vilken av dom är det, är du nöjd med den?

Svar: Oj jag vet inte faktiskt, jag har lånat den av en kompis. Men jag är jätte nöjd med den! Har en babybjörn och en chicco hemma men de gillade jag inte alls.
kimelie.blogg.se

2015-09-20 // 22:03:24
aq » Nina

Åh vad är det där för smart bärsele? Ska införskaffa mig en ny för den jag har får jag bara ont av har jag märkt

Svar: Det är en ergobaby, skitbra! Babybjörn och chicco fick jag bara ont av också men den här är jätteskön! Och ergonomisk för barnet ☺️👏
kimelie.blogg.se

2015-09-21 // 12:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback