Mardrömsdag!

Idag har det varit en hemsk dag tyvärr! Det började bra med att Isabelle sov jättebra så jag fick väcka henne varje gång vi skulle amma. Men på morgonen fick jag så fruktansvärt ont i magen. Det kändes som eftervärkar blandat med typ tarmvred eller nånting. 

Jag smsade och ringde Kim (han sov med elvie i sovrummet) men den var avstängd. Jag sträckte mig efter värktabletterna men nådde inte vattnet. Jag kunde knappt andas och absolut inte röra mig. Knackade i väggen men ingen hörde. Till slut hörde jag Kim gå ut ur sovrummet och försökte ropa på Kim men han hörde inte. 
Till slut hade han laddat telefonen och kom upp till mig. Isabelle hade hamnat på mage med ansiktet mot mig så hon hade sugit på min arm och gråtit om varannat i över en timme och Jag kunde inte röra mig en millimeter. Jag var fem minuter från att ringa ambulans. Kim kom in och såg hur tårarna rann nedför mina kinder och frågade vad som hade hänt. Han hämtade varm vetekudde och tog Isabelle tills jag kunde lägga mig på sidan för att amma. 

Hela dagen har jag haft fruktansvärt ont i magen och knappt kunnat röra mig och Isabelle vill amma och snutt typ varje kvart. Vi har en napp men den gillar hon inte. Hela dagen har varit en riktig mardröm. Elvie har ju också behövt uppmärksamhet. Jag har stått i duschen flera gånger och käkade massa katrinplommon så nu har jag trots allt gjort nummer 2, två gånger och det känns lite bättre. Tror att det är tarmarna för magen är hårdare än igår också. 
Dessutom fick jag lite feber nu ikväll som grädde på moset. Jag hoppas att det ska kännas ännu bättre imorgon så man blir människa igen. 

Nu på kvällen kom Angelica, matte och Alva förbi det var jättemysigt men jag låg bara i soffan. 

Nu vill jag att magen ska kännas bra och att jag ska börja bli mig själv igen 😒🌸

Isabelle inatt när jag skulle väcka henne. Inte jätte lockande precis 😂

Det går mycket bättre med Elvie också. Idag låg Isabelle i vaggan en stund då gick elvie fram och försökte sätta in nappen men la den på henne, bäddade till filten, hämtade en speldosa, startade den och la den på henne, sen gungade hon vaggan. Så HIMLA gulligt!! Hon pussar henne på huvudet och klappar på henne. Idag ville hon hålla så jag lät henne ligga i hennes knä och hon satt och tittade på henne ända tills hon blev ledsen och jag tog henne. Kanske kommer gå bra trots allt ❤️ hon blir inte avundsjuk att Isabelle ligger på mig jämt och nöjer sig med att sitta brevid. 

Isabelle och moster ❤️


Du ska inte kolla upp magen så det inte är nåt allvarligt? :( usch lider med dig! Kan nästan känna smärtan (men ändå inte föreställa mig den) :(
Skönt att det går bra med syskonen <3
Krya på dig

Svar: Jo jag tänkte faktiskt det men eftersom det blev bättre när jag kunde bajsa så tror jag att det var tarmarna som var boven i dramat. Hade det inte blivit bättre hade jag fått åka in. Ska se hur det känns idag ❤️
kimelie.blogg.se

2015-09-07 // 04:05:42
aq » Lisa

Hoppas det blir bättre med magen! Verkar som de går jättebra med elvie och Isabelle som syskon :) går amningen bättre än med elvie? Kram

2015-09-07 // 10:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback