Viktuppgång och mjölkstockning

Igår var jag med Isabelle till BVC igen. Hon hade gått upp 165 gram på 4 dagar så det var okej. Hon sa att vågen på hembesöket måste ha visat fel. Så skönt att höra! Hon hade växt 1 cm så nu är hon 52 cm lång. Stoppa tiden, haha!! 😂 

Inatt sov Isabelle länge, annars brukar hon vakna och vilja amma flera gånger på natten men inatt sov hon typ 6 timmar. När jag vaknade var mitt högra bröst väldigt ömt, men inga knölar eller så. Ammade på en gång och sen flera gånger i följ efter det men det var fortfarande ömt. Efter några timmar började jag frysa riktigt ordentligt. Klädde på mig massa kläder och kände hur jag fick krypningar och ont i hela kroppen. 1 timme senare låg jag och skakade i sängen med två täcken och fullt med kläder. Försökte amma mycket för att driva ut bröstet och hålla Isabelle lugn för jag orkade inget annat. 
Tog tempen och hade 39 grader. Jag brukar ha 36.5 så 39 för mig är jätte mycket. Tog två alvedon och somnade efter en stund. 

Drömde sjuka drömmar att jag faktiskt låg och sov och att det kom in en man som skulle hämta Isabelle för att jag hade gått med på adoption. Jag bara grät och grät och fattade inte hur jag kunde gå med på det. 
Vaknade och var heeeelt dyngsvettig. Febern hade sjunkit till 38 så jag låg där fullt med kläder och två tjocka täcken och badade i svett. 
Nu mår jag lite bättre men har fortfarande jätte ont i huvudet och 38 graders feber. Hoppas den inte stiger igen. Kims mamma var så snäll och skulle hämta elvie på dagis iallafall ❤️ 

Vi ska ligga här i sängen och kolla på sex and the city och hinka vatten några timmar till. Isabelle log i sömnen imorse. Mitt hjärta smälte! 


Här ligger vi och har picknick 


aq » Linda

Hej hoppas alla ni mår bra? saknar och läsa din blogg :) Kram

2015-10-02 // 06:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback