Dag 2 av 84

Jaha då kör vi! Dag två idag. Igår morse vägde jag mig, mätte, skickade måtten till min coach, tog morgondrinken, käkade frukost och tog omega 3. Hej och hå tänkte jag, vad det här är roligt!
 
Jag älskar projekt och ha något att fokusera på och utmana mig själv för jag blir så lätt understimulerad. Doooooock om jag ska erkänna lite självinsikt så är jag även en väldigt impulsiv person som tröttnar snabbt på saker.. Därför är det här en väldigt stor utmaning för mig, för jag har gjort den här svängen förut fast på egen hand och under kortare tid. Men nu ska jag klara det! Min coach är väldigt hjälpsam och ringer en del så jag känner att jag har bra peppning därifrån.
 
Den här första veckan är en vit vecka för att komma igång och jag ska bara äta protein till frukost, lunch, mellis och middag. Jag älskar protein men hade gärna velat ha en sås till... hehe.. Men nästa vecka får jag börja äta kolhydrater, sallad och såser. Yammi!
 
Lagade 1 kilo kyckling igår i ugnen och kryddade med vitlök, citron och svartpeppar - det blev hur gott som helst och väldigt saftigt. Lade allt i små burkar redan uppvägt så nu när jag ska äta hämtar jag bara en burk ur kylen. Mycket simpelt må jag säga.
 
När Isabelle somnar ska jag steka upp en drös köttfärs med tacokryddor. Det finns en spicemasterkrydda som inte innehåller något salt eller socker så den får jag äta!
 
Så tråkigt bara att jag är dunderförkyld. Känner mig helt död, och så har jag båda barnen och går på kaloriunderskott samtidigt. Men det funkar. Jag ska tydligen ändå inte träna den här veckan så jag kör igång så fort jag mår bättre. Han sa att man kan känna sig trött första veckan och jag som är saltknarkare lär ju få abstinens :P
 
Jag kommer lägga ut mer detaljerade mått och bilder i min privata blogg så ni som vill följa mig där får hojta till.
 
 
En av före-bilderna. Ska ta bilder i samma bikini var tredje vecka. Hoppas kunna få mindre höfter, mindre putmage, lite mindre lår och mer muskler i hela kroppen - framför allt rumpan som har blivit platt som en pannkaka.


aq » Stina

Hejsan,
Jag vill gärna följa ditt äventyr med coathfit...finns det någon annan mer uppdaterad sida?

Vänligen
Stina

2016-08-06 // 13:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback