Dag 2 snart klar

Jaha då har snart dag två gått. Skulle vilja säga att jag genomlidit det men det har jag verkligen inte. Min coach Mathias smsade idag och frågade hur jag känner mig och jag hade inte riktigt känt efter eftersom jag varit så himla hängig på grund av förkylningen. Men jag är väldigt tung i huvudet, kissar konstant och är dålig i kistan så att säga. Det är väl bara ett bevis på hur mycket jag misshandlat min kropp. Men nu ska skiten ut!! 

Stekte en jävla massa köttfärs idag och åt lite till lunch och sparade i massa lådor men det var inte supernice att trycka det faktiskt även fast jag hade tacokrydda i, så jag la en låda i kylen och resten i frysen i nödfall. Åt citron/vitlökskycklingen till mellis och sen får det bli halvt löskokta ägg med någon räka på till middag. 

Idag handlade vi lite på Willys efter dagis. Vi behövde lite frukost och middag till elvie eftersom hon är här, plus lite andra förbrukningsvaror. Fruktade verkligen att handla. Så sjukt att man blir sugen på precis allt när man inte får äta. Till och med kanelbullar har jag varit sugen på, men det gick okej ändå för jag är så himla peppad! Just chokladhyllan vid kassan kändes väl lite jobbig men jag kommer tacka mig själv i längden. Vill jag se resultat kan jag inte hålla på och moffa sånt! Nu är det vit vecka som gäller och då ska jag hålla mig till mina små proteindoser! 💪

Nu när jag inte småäter fick jag svart på vitt hur mycket jag faktiskt småäter och småhandlar. Så fort Isabelle somnar känns det naturligt att ta något att tugga på. Inte okej! 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback