Taggad och livrädd! Nystart!

Igår började jag på en ny grej och klarar jag det (vilket jag SKA) så kommer jag ha klarat något som jag alltid tidigare gett upp.
 
I tre månader framöver kommer ni att få följa mig på en resa som jag är livrädd men väldigt taggad inför!
Jag såg en annons på facebook att coachfit har så att man kan ansöka via ett formulär och eventuellt bli utvald och få träningsprogram och kostprogram i 12 veckor. Så jag skrev en motivering och skickade iväg.
 
Ungefär en månad senare blev jag uppringd och fick svara på fler frågor och få mer information. Sen gick jag vidare till steg 2 och fick skriva en till motivering. Sen kom samtalet att jag var en av dem som skulle få gå programmet! Dock ville de att jag använder deras tillskott under dessa veckor men jag har räknat på att mina utgifter inte komma bli mer för mig än vad de är idag, och produkterna är bra för min kropp till skillnad på en hel del annat jag ätit.
Kanske till och med sparar jag pengar och dessutom kommer jag få vägledning, träningsprogram, kostprogram, stöttning och en hel drös kunskap! Det är just det här jag behöver för att ändra mina vanor. Någon som säger åt mig att DET HÄR SKA DU ÄTA OCH DET HÄR SKA DU TRÄNA och när jag ska göra det.
Ni som känner mig vet min relation till mat. Antingen äter jag ingenting, eller så slänger jag in några kroketter i ugnen klockan 10 på kvällen. Äter nyttigt (tror jag) en vecka för att sen skita i allt nästa. Är alltid trött, kan inget om varken mat eller träning och känner att jag vill och behöver fokusera på någonting så jag är jätte glad att jag fått den här chansen! Det tar ungefär tre veckor att ändra en gammal vana och nu har jag 12 veckor på mig. Klarar jag detta kommer jag bli väldigt stolt över mig själv :)
 
Jag har velat göra något sånt här 100 gånger tidigare och ha en person som coach eller online pt och allt vad det heter men det är så fruktansvärt dyrt. 
 
Vill ju dessutom lära mig laga bra mat till mina barn och inte bara steka korv, köttbullar eller göra spaghetti och köttfärssås typ. 
 
Jag känner en till person som går programmet, men det såg jag först när jag gick med i deras Facebook grupp. Jag skrev till henne och frågade hur det går för henne och hon var på vecka åtta då och skickade bilder på framstegen hittills och shit vad grym hon är!! 😍👏 
 
Det här ska verkligen bli intressant.. To be Continued. 
 
Produkterna som ingår i programmet. Detta är alltså bara tillskott. Mat äter jag var 3-4 timmeKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback