Lugn helg och mammaträff

I fredags var vi bara hemma hela dagen och i lördags åkte vi hem till mamma och Kurre och sov över där. Elvie älskar att åka dit, dom gillar att träffa sina barnbarn och jag tycker att det är mysigt att vara där plus att jag får lite avlastning med barnen vilket behövs ibland. Jag köpte chips och dipp och så hade vi myskväll och tittade på en av mina favoritfilmer - Hunger games! Isabelle somnade jätte tidigt på kvällen så hon var piggelin på natten och vaknade hela tiden. Jag var minst sagt DÖÖÖÖD på morgonen efter när Elvie ville gå upp.
 
Runt 10.30 frågade jag om jag inte fick gå och vila en stund på övervåningen och ställde klockan på 11.45 för då skulle Elvie sova middag. Vaknade vid ett av att mamma skrek i trappen att jag skulle vakna. Tydligen hade jag stängt av larmet och somnat om och mamma hade försökt ringa mig men jag hade ingen mottagning så jag bara sooov och soooooov hiho.
 
På eftermiddagen åkte vi hem till min mormor och skulle äta middag. Angelica och Alva kom dit också. Mormor blev så glad så att hon nästan började gråta och sa att det var den bästa dagen på länge. Notis till mig själv: hälsa på mormor oftare! Men dagarna bara går och går.
 
Idag gick jag ner på stan hem till en tjej i en mammagrupp jag är med i och hade lite mamma-brunch. Vi var åtta mammor idag och det var bebisar överallt haha! Dom hade gjort jättegod brunch och det kändes som att äta en lyxig hotellfrukost. Jag är så himla dålig på att hitta på saker så jag är glad att jag blir bjuden på dehär träffarna. Vi kör så att vi är hemma hos någon, så handlar den och så swishar alla till den personen och sen är vi hos olika personer varje gång och turas om. Blir mycket bebisprat men det är bara roligt!
 
Nu sitter jag med hårfärg i håret och sen när jag duschat ur den ska jag soooova för jag är supertrött. Natti natti!