Nä men titta vem som lever!

Hej på er! 
Fick en plötslig blogglust..sedär!! Har haft väldigt mycket i mitt huvud på senaste tiden och mycket har hänt så jag har lagt bloggen åt sidan. Har inte velat öppna mig för mycket heller av olika anledningar, men nu mår jag bättre och tänkte kanske (läs kanske) bli bättre på det här nu och faktiskt skriva av mig här, för jag gillar det ju trots allt. 
 
Sist jag skrev var väl i mitten av december va? 
Hade en liten inre önskan när jag och Kim separerade att det kommer säkert vara löst till julafton och att vi inte kommer behöva lösa högtider hur vi ska göra med barnen men så blev det inte. När man separerar och relationen är infekterad är det som upplagt för ännu mer tjafs och det har det såklart blivit, vilket inte är direkt konstigt eller ovanligt kan jag tänka, men det går upp och ner och överlag är vi vänner och kan skämta med varandra och så. Men det är en väldigt komplex situation med mycket känslor som ska stoppas i fack och många saker angående barnen som ska kommas överens om. Sen är det en helt ny upplevelse för båda och man ska vänja sig vid ett nytt liv efter att ha levt ihop i flera år. Men jag tror helt klart att det blir bättre och bättre ju längre tiden går och så är det nog i de flesta relationer när man har barn och ska separera :) Men no hard feelings, och jag kommer inte vara öppen i bloggen om hur vi har det så nu stänger vi det kapitlet och går vidare till vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden! 
 
På julafton hade Kim barnen på förmiddagen och jag hade dem på eftermiddagen. Vi var hemma hos mamma och hade det jättemysigt. Det var så roligt nu när Elvie var lite större och kunde öppna paket och uppskatta dom på ett annat sätt.
 
 
På nyårsafton hade jag barnen och då åkte vi "bara" hem till min syster och hade myskväll. Vi körde lite omvänt och åt förrätt, efterrätt, nattade barn och lagade sen middag. Vi tänkte ha lite SPA-kväll men tiden gick så fort så vi såg en film bara istället och sov ganska tidigt. Precis vad jag behövde! Ville verkligen inte göra någon stor grej av nyår iår, utan jag ville bara vara hemma och äta god mat, så det kändes skönt att Angelica också ville det.
 
 
Ja sen fick jag ett förstahandskontrakt via TelgeBostäder lite spontant så det blev snabb flytt! Fick packa ihop allt, flytta, flyttstäda, flytta grejer från Kim, ha barnen och ja.. allt var bara kaos där ett tag. Sen har jag haft lite brist på stora möbler här så jag hade väl i princip en säng och kartonger med småskit haha! Men nu har vi delat upp mer och jag har fått hit något mer, sen har jag fått låna saker av mamma och fått en soffa så nu börjar det likna ett hem här :)
Lägenheten är superfin då den var nyrenoverad när jag flyttade in (ska berätta varför i ett annat inlägg, det är en sjuk historia!!) och jag bor i en trea i det området som jag verkligen ville bo i, så jag är helnöjd! Väldigt barnvänligt och lugnt. Förutom att det har varit ett dubbelmord här för någon vecka sen. Fick besök av polisen igårkväll och blev förhörd, men det tar vi sen.
 
 
Annars har jag inte gjort så mycket. Kim har isabelle varannan helg så då har jag varit ute och umgåtts med vänner för det mesta.
Annih fyllde år nu i januari så vi firade henne på Söder med middag och utgång. Sen fyllde jag i måndags så jag hade tjejmiddag med några av mina närmsta vänner, sen gick vi till berget och dansade lite. De hade något tema så man fick bli målad med neonfärg. Jag och Amanda hittade en burk med färg så vi smetade överallt. Kände mig lagom fräsch när jag vaknade dagen efter haha!
 
 
Idag har vi haft en hemmadag bara. Vi har varit i lekparken och målat teckningar med kritor och glitter och målat av händer och fötter. Elvie gjorde en fin teckning som jag tänkte att hennes pappa ska få. Jag har försökt vika in kläder som aldrig tycks ta slut. I helgen ska vi eventuellt hälsa på min mormor och om vi hinner så ska jag åka ensam med Elvie till badhuset. Isabelle är snart ett halvår och jag har fortfarande inte varit ensam med Elvie ännu, Känns som att det behövs även om det bara är två timmar. Men Elvie har fått för sig nu att bada är jätte hemskt, men jag tänker att det kanske bara är badkaret, hon brukar ju älska att bada.
Nu ska jag äta lite kokosbollar som jag bakade i brist på annat gott innan jag lägger mig.
 
 
Isabelle fick en overall av min mamma, den lär hon kunna ha hela vintern haha!!


aq » Amanda

Hej! Ramlade in här av en slump och måste bara säga att jag såg i lt att sydpoolen helt plötsligt stängt äventyrsbadet, så att ni inte åker dit med höga förväntningar :(

Svar: jaa jag läste det ikväll! Så sjukt, där har man ju badat sen man var liten! Men Elvie är bara 2 så hon kan inte riktigt åka rutchkanor och sånt än så vi har mest varit i den varma bassängen och bubbelpoolen när vi varit där :) får se hur vi gör. kram!
kimelie.blogg.se

2016-01-30 // 00:05:05

Hahah 😂😂 vet inte varför men tänkte på en av shreks ungar när jag såg overallen 🙊😍

2016-01-31 // 18:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback