Ger detta ett försök

Vad roligt att se att ni ändå är en tapper liten grupp som går in varje dag och kollar om jag uppdaterat bloggen, men stackars er som får se samma inlägg vareviga gång. Jag gick in häromdagen och läste gamla inlägg från när jag var gravid och då hade jag bloggat flera inlägg om dagen och hade så mycket tankar nedskrivet. Bloggade mycket när Elvie var bebis, och är det något jag undrar om hennes utveckling kan jag bara titta tillbaka. Nu känns det som att så mycket med Isabelle kommer glömmas bort och jag har bloggat i så många år så jag vill inte ha det här glappet i mitt liv. Det är ju trots allt min dagbok och jag tycker det är skönt att skriva.
Jag har bara haft så mycket med mitt eget och på ett sätt inte velat berätta något om mig själv. Har varit så mycket skitsnack sen jag och kim gjorde slut och komiskt nog är det säkert dem som är inne mest på mina sidor på sociala medier haha! Men jag har bestämt mig för att inte låta dom styra över vad jag ska känna, och jag vill inte undvika att blogga för att andra snackar om mig.
Sen har jag börjat arbeta 20% hemifrån också så tvätten, mat, dusch, städ, arbete, sömn och allt annat fightas om min tid de få minuter Isabelle sover om dagarna. Jag hinner knappt skita innan hon slår upp ögonen igen :P
 
Ska göra en ny header snart också. Eller den blir likadan för jag är sämst på att göra headers. har koll på storleken men jag och photoshop har aldrig kommit överens. Så jag byter ut bilderna bara.. känns som att det kanske är dags. Känns overkligt att det har varit slut mellan mig och Kim hela vintern, men det är som det är och det viktigaste är att vi alla fyra mår bra även om det är på separata håll.
 
Kommer fler inlägg senare nu måste jag byta en bajsblöja och jobba lite mer :)
 
 
 


Kul att ha dig tillbaka :D vi kanske kan ses någon dag nu när ni kanske landat lite efter flytt och allt? ☺

Svar: ja men absolut vi kan ses närsom! vi har landat :D <3
kimelie.blogg.se

2016-03-14 // 13:51:02
aq » Anonym

Äntligen;) ♡♡♡

2016-03-14 // 14:01:39
aq » Linda

Å va kul att du e tillbaka <3

2016-03-15 // 20:52:25

Folk tror för mycket och tycker sig veta massor när dom i själva verket inte vet ett skit 😊 Fortsätt stå på dig! Nyttigt (eller hur man ska beskriva det) att ni ändå tog beslutet att separera än att låta barnen växa upp med föräldrar som kanske inte är lyckliga med varandra. Inte ovanligt att föräldrar skiljs och finns inget fel med det. Tycker du verkar jättestark i det hela, även när du visar dig "svag" (sårad, ledsen m.m). ❤️

2016-03-15 // 21:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback