Gör ett nytt försök

Minns inte ens vad jag skrev i mitt förra inlägg men jag blev så irriterad så jag bara slog igen locket på datorn haha! Alla ord jag skrev blev understrukna och ändrades till engelska men det stod att jag hade svenska på. Så jag högerklickade på skärmen i bloggen och ändrade något till västeuropeiskt och vips uppdaterades sidan och allt försvann. Varför spara inlägg innan man börjar experimentera liksom, det verkar ju överskattat. 

Men jahaaa vad har jag haft för mig då. Var riktigt fint väder flera dagar förra veckan så jag och Isabelle tog några långa promenader i solskenet. Träffade Rebecka, Amanda och deras bebisar en dag också det var jättemysigt!

Isabelle har börjat sätta in nappen själv. Blir inte helt rätt men hon är nöjd ändå. Jag har bytt till sittdelen i vagnen och börjat ge bort och sälja av saker hon inte använder. Satt på riktigt och snyftade när jag vek ihop Isabelles och Elvies gamla kläder som jag skulle ge bort till en behövande blivande mamma. Sparade dock några plagg jag vill kunna titta tillbaka på och gråta när de blir större haha! 
Jag uppskattar (hittills) varje ålder och tycker att allt har sin charm men samtidigt kanske det är sista gången jag får uppleva bebistiden och det är så sorligt på ett sätt. 

I helgen var barnen hos Kim så jag krökade bort mitt liv som vanligt... Närå.. Eller jodå det gjorde jag faktiskt. Ville gå på bio i fredags men blev övertalad att gå på hockey istället. Sen åkte vi till imperiet en stund och kastade lite pil innan vi drog oss hemåt, så det blev en lugn men rolig kväll ändå. 


I lördags kom några av mina tjejkompisar hem till mig så hade vi tjejkväll. Vi åt massa gott och Carro visade upp Forever livinggrejer som hon säljer. Vi avslutade kvällen på berget och fistpumpade loss i några timmar innan jag åkte hem och sov. Och den fina solen i söndags (om den ens var framme?) såg jag inte röken av för jag sov och kollade på film hela dagen. Även om det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig i helgen att vara relativt nykter och gå på bio och köra carpe diem så hade jag väldigt roligt med mina vänner hela helgen! ☺️ 

Nästa helg blir det iallafall påskmiddag, små påskkärringar och skattjakt det ska bli så mysigt! ❤️ 

Bakis och jävligKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback