Lökmåndag

Denna vecka är det Kims vecka att ha Elvie och jag hade henne bara på förskolan måndag tisdag förra veckan så jag kände mig helt slutkörd i helgen 😂 har flängt runt en del då många fyller år i mars.
Först var vi hos mormor i fredags, sen i lördags åkte vi till hökmossbadet med Jonas, hans syster och deras barn. Det var superhärligt och det var så fint väder! Så grillade vi korv och lekte med barnen. I söndags var vi hemma hos matte och Angelica för de har fyllt år också. Blev ganska sent och eftersom jag var hos dem, elvie skulle snart sova och skulle tillbaka igen på morgonen och gå på förskolan och jag var helt slut och kände mig lite yrslig så jag frågade Kim om hon fick sova där. Så jag hämtade pizza till dom och åkte hem och nattade Isabelle och slängde mig på soffan! Höll dessutom på att svimma senare på kvällen så jag fick sätta mig på golvet tills prickarna försvunnit för ögonen 😳 sååå idag bestämde jag mig för att bara vara hemma. 

Jag jobbade lite då och då när Isabelle tillät, har lekt med Isabelle som typ grinar så fort man inte tittar på henne just nu och sen tog vi en promenad till Ica maxi när jag inte visste hur jag skulle underhålla henne längre. 

Jag gillar att ha ett mål när jag ska promenera annars känns 1 km som 1 mil. Och dit, handla och tillbaka blir cirka sex kilometer - det känns rätt lagom. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är helt slut i benen när jag kommer hem, så jag inte framställer mig själv felaktigt som en hurtbulle 😁 skulle behöva gå oftare för det är så himla skönt och bra för mig själv känner jag ☺️ 

Bytte till Isabelles sittdel idag för hon har börjat bli tvärförbannad av att sitta i den andra delen och det var riktigt poppis! Hon chillade och var helnöjd nästan hela tiden 👏☺️ 

Nu har Isabelle ätit kvällsmat, ska nattas och sen ska jag jobba färdigt det jag håller på med. 

PS. Ursäkta om texten blev osammanhängande och helt rörig men jag hatar att mobilblogga för man får ingen som helst feeeeeeling.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback