Nedräkning!!

Idag var jag hos tandläkaren igen. Hon lade 5 kg geggamojja i käften som skulle stelna för att sen dra ut degen inklusive alla tänder. Nädå. Jag ska få en nattskena som ska hjälpa till att hålla tänderna på plats i början och för att kunna mäta ut ståltrådarna jag ska ha bakom tänderna. Tyckte jag hon sa. 

Sen NÄSTA ONSDAG (!!) ska jag dit och ta bort den!! Det är inte så att jag har rå-lidit när jag har haft den. Har faktiskt inte tyckt att det varit så plågsamt varken psykiskt eller fysiskt som jag trodde innan, men det ska bli så härligt att äntligen få trivas med sitt leende, kanske slippa konstant hålla på med tandtråd (som jag fick göra innan också) och inte få tandköttsinflammation lika lätt nu när de inte sitter hejvilt över varandra. 
Sen om man åt med andra människor eller åt ute, eller så mycket som åt ett chips med en annan människa gällde det att prata med läpparna över tänderna tills man uppsökt en toalett. Ingen vill se centimeterstora bitar av föda dinglandes från munnen. Och det värsta är när det sitter i fästena så känner man det inte själv 😂 vet inte hur många gånger jag tittat mig i spegeln och undrat hur många som sett spektaklet utan att säga något. 

Snart, snart, snart! 👏


Känner verkligen igen det där med infektioner och matrester! Nästan så man vill slå ut tänderna och sätta proteser i hela munnen istället 😂

Svar: Hahha ja 😂 jag har varit så less!! Men snart är dom raka och fina iallafall 😃👏
kimelie.blogg.se

2016-03-22 // 15:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback