Påsken runt hörnet!

Snart är det påsk igen! Förra året var vi hos mamma i vanlig ordning och hade gjort en skattkarta med ledtrådar som vi alltid brukade få när vi var små men dom små kottarna förstog ingenting så de ville bara leka på andra ställen medans jag och Angelica letade 😂 vi tänkte försöka samma koncept på lördag igen och hoppas på bättre lycka då 😁 

Elvie var påskkärring Igår på förskolan, det tyckte hon var roligt för hon älskar att få ansiktsmålningar. Hade dock inget bra påsksmink så jag fick kleta på läppstift på kinderna och dutta med lite kajalpenna men det funkade det med! 

Jag var till Skallkliniken i Liljeholmen med Isabelle igår för att få en "second opinion" om hennes bula på bakhuvudet. Den har minskat sen hon föddes men jag tyckte fortfarande att den var ganska stor så jag ville kolla upp det. Men hon fick en OK stämpel i rumpan och det såg så bra ut så! Det kommer väl hår där så småningom då syns det inte haha! 
Är glad att jag fick just det svaret jag ville ha. Hon är helt enkelt bara en frisk liten unge med ett lite knöligare huvud :) Man oroar sig verkligen för minsta lilla detalj haha. Blev helt paff när Indra vid ett tillfälle grät och var kinkig och strax efteråt såg jag hur håret rörde på sig av att det pulserade i huvudet på henne 😳 Måste ha varit där skallen inte växt ihop helt. Har dock lugnat mig själv och tänkt att det är helt normalt 😬

Svar: Haha Jaa fontanellen 😂 ja jag är rädd att allt är något allvarligt och livsfarligt haha 😂 och ändå tycker jag att jag är mer chill den här gången haha!
kimelie.blogg.se

2016-03-25 // 02:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback